spot_img

Rolls Royce

Εδώ και 113 χρόνια η Rolls-Royce Motor Cars είναι συνώνυμη του απόλυτου πλούτου και της πολυτέλειας. Τα αυτοκίνητα της Βρετανικής μάρκας σαφώς δεν είναι προσιτά στο ευρύ κοινό, αλλά ούτε και στους απανταχού πλούσιους. Η ιστορική μάρκα απευθύνεται σε πραγματικούς Κροίσους, σε μεγάλους αστέρες του Hollywood, σε βασιλείς και βασίλισσες, σε εκκεντρικούς καλλιτέχνες ή σε κυβερνήτες που θέλουν να διαφέρουν.

Βασικά χαρακτηριστικά της μάρκας δεν είναι μόνον η τεχνολογία και ο χαρακτηριστικός – διαχρονικός σχεδιασμός των μοντέλων της. Είναι και το επίπεδο εξοπλισμού τους. Στην πλειοψηφία των παραγγελιών της η Rolls Royce εξοπλίζει τα μοντέλα της ξεχωριστά για τον κάθε ιδιαίτερο πελάτη, ανεβάζοντας την τελική τιμή σε δυσθεώρητα ύψη, ακόμη και για τα δικά μας δεδομένα.

Πανάκριβα δέρματα, δουλεμένα αποκλειστικά στο χέρι, σπάνια είδη ξύλου με μαστοριά δουλεμένα από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό, συλλεκτικά ρολόγια στο ταμπλό του αυτοκινήτου, μοναδικές συνθέσεις στον χώρο αποσκευών και χιλιάδες άλλες προτάσεις, είναι διαθέσιμες στους ζάμπλουτους πελάτες της μάρκας. Όταν θέλει και μπορεί ο πελάτης, τότε τα πάντα είναι δυνατά.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO