spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒραβεία σχεδιασμού iF Design Award 2018

Βραβεία σχεδιασμού iF Design Award 2018

Διακρίθηκαν τα Hyundai i30 Fastback & Kona

Δύο διεθνή βραβεία σχεδιασμού (iF Design) κατέκτησε η Hyundai για τα νέα i30 Fastback και Kona. Και τα δύο μοντέλα κέρδισαν το πρώτο βραβείο της κατηγορίας Product Design για την κομψή και εκφραστική εμφάνιση του πρώτου πεντάθυρου coupe της κατηγορίας C και του πρώτου μικρού SUV της Hyundai. Η βραδιά απονομής των βραβείων iF Design Award θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου 2018 στο Μόναχο.

Hyundai i30 Fastback

hyundai-fastback-01 (Custom)Το Hyundai i30 Fastback συνδυάζει το πνεύμα ενός αθλητικού κουπέ και την άνεση στην καθημερινότητα. Διαθέτοντας χαρισματική σχεδίαση, είναι αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της οικογένειας του i30. Η εκλεπτυσμένη σιλουέτα του διαθέτει δυναμικές σπορ coupe διαστάσεις που δημιουργούνται από μια κομψή κεκλιμένη γραμμή οροφής και ένα μακρύ καπό. Αυτή η μοναδική σχεδιαστική γραμμή επιτυγχάνεται με μια χαμηλωμένη οροφή που δεν επιφέρει συμβιβασμούς στην πρακτικότητα. Η οικογένεια του i30 περιλαμβάνει σήμερα τa i30 hatchback, i30 Fastback, i30N και i30 Tourer (Wagon) για να ικανοποιούν τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.

Hyundai Kona: You drive it. You define it.

Το Kona είναι το πρώτο μικρό SUV της μάρκας. Χαρακτηρίζεται από την Cascading Grille, την σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai καθώς και τους διπλούς προβολείς που βρίσκονται πάνω από τα φώτα ημέρας LED. Η εξωτερική σχεδίαση του Kona είναι προοδευτική, κομψή και εκλεπτυσμένη. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει την εξωτερική του εμφάνιση, με λείες επιφάνειες στο επάνω μέρος του πίνακα των οργάνων δίνοντας την ευκαιρία  στους πελάτες να προσαρμόσουν το δικό τους στυλ με διαφορετικά χρώματα όπως πορτοκαλί, lime και κόκκινο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO