spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτά δεν γίνονται!!!!

Αυτά δεν γίνονται!!!!

Ευχόμαστε το ίδιο να συμβεί και στη χώρα μας από τον ερχόμενο Μάιο, όπου θα είναι διαθέσιμο το νέο Nissan LEAF. Τι συμβαίνει όμως στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου?

Nissan Leaf power saving 10Οι αγοραστές του νέου Nissan LEAF σε μια περιοχή της δυτικής Ιαπωνίας, θα κερδίσουν “πόντους” που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας για την προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, από την 1η Φεβρουαρίου, οι πελάτες της Shikoku Electric Power Co. που θα αγοράσουν ένα νέο Nissan LEAF θα λάβουν ένα είδος πόντων, τα “Yonden Points”, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού τους. Οι πελάτες μπορούν να κερδίζουν πόντους μηνιαίως και για Nissan Leaf power saving 11μέγιστο διάστημα τριών ετών.

Η Nissan Motor Co. Ltd. και η Shikoku Electric Power Co. συνεργάζονται για την προώθηση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την χρήση των αυτοκινήτων. Το ολοκαίνουργιο 100% ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF, προσφέρει εκπληκτική επιτάχυνση, ευέλικτο χειρισμό και προηγμένες τεχνολογίες όπως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT της Nissan.

Το νέο Nissan LEAF με μηδενικές εκπομπές ρύπων ενσαρκώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της μάρκας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO