spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Nissan "ηλεκτρίζει" με το Brain-to-Vehicle

Η Nissan “ηλεκτρίζει” με το Brain-to-Vehicle

Από την τεχνολογία που διαβάζει τα εγκεφαλικά κύματα του οδηγού μέχρι το αμιγώς IMx CES 15ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, η Nissan θα δώσει στους επισκέπτες της CES 2018 στο North Hall του Συνεδριακού Κέντρου του Las Vegas, τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί της το όραμα για το μέλλον της κινητικότητας . Ένα μέλλον με περισσότερη αυτονομία, περισσότερη ηλεκτροκίνηση και περισσότερη συνδεσιμότητα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών της CES, αναμένεται να βρεθεί η Nissan Brain to Vehicle technology 12πρωτοποριακή τεχνολογία Brain-to-Vehicle (B2V) της Nissan. Το B2V ερμηνεύει σήματα από τον εγκέφαλο του οδηγού για να βελτιώσει την οδήγηση και να βοηθήσει τα αυτόνομα και μηχανοκίνητα συστήματα του οχήματος για να “μάθουν” από την συμπεριφορά του οδηγού. Η τεχνολογία υπόσχεται μικρότερους χρόνους αντίδρασης, με συστήματα που προσαρμόζονται για να μεγιστοποιήσουν την οδηγική απόλαυση.

Επίσης, η Nissan θα παρουσιάσει το πρωτότυπο όχημα IMx, καθώς και το ολοκαίνουργιο Nissan LEAF 14LEAF. Με το IMx η Nissan προωθεί μια ισχυρότερη σχέση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού. Διαθέτει μια πλήρη σουίτα από αυτόνομες δυνατότητες οδήγησης, τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα και ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μεγαλύτερη ροπή από το Nissan GT-R.

Παράλληλα, η νέα γενιά του Nissan LEAF, του ηλεκτρικού οχήματος με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, συνδυάζει τον ενθουσιασμό της ηλεκτρικής οδήγησης με προηγμένες τεχνολογίες, όπως το ProPILOT (ProPILOT Assist στις Η.Π.Α.), το e-Pedal και με βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Η Nissan θα βρίσκεται στο περίπτερο 5431, στο North Hall του Συνεδριακού Κέντρου του Las Vegas.

H έκθεση CES θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό αύριο, 9 Ιανουαρίου.

Video με την τεχνολογία B2V της Nissan

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO