Τα χιόνια πλάκωσαν

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 145

Για το Nissan TITAN XD

Nissan Titan XD snow plow prep 10Οι τυφώνες πέρασαν από στις ΗΠΑ και τώρα οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για τα πρώτα χιόνια του χειμώνα. Και καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, η Nissan στις ΗΠΑ προετοιμάζεται για να τον αντιμετωπίσει με την έκδοση Snow Plow Prep, του δημοφιλούς pickup ΤΙΤΑΝ XD.

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει εμπρόσθιους βραχίονες βαρέως τύπου και ένα εκχιονιστικό μαχαίρι μεγάλης ικανότητας εκχιονισμού. Το Nissan TITAN XD είναι χτισμένο σε ένα μοναδικό πλαίσιο και το σασί του μπορεί να ανταποκριθεί στις πλέον δύσκολες Nissan Titan XD snow plow prep 11εμπορικές και εκτός δρόμου απαιτήσεις. Σε συνδυασμό με τον σκελετό τύπου σκάλας πλήρους μήκους με πρόσθετη ακαμψία, τόσο κατακόρυφη και πλευρική όσο και στρεπτική, δεν είναι τυχαίο πως στις ΗΠΑ διαγράφει μια αξιοσημείωτη εμπορική πορεία.

Ο κινητήρας 5.6 λίτρων Endurance V8 του TITAN XD, ο οποίος χυτεύεται, σφυρηλατείται και συναρμολογείται στο εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων της Nissan στο Decherd του Tennessee, έχει ονομαστική ισχύ 390 ίππων και ροπή στρέψης 54 κιλών ! Αξίζει να σημειωθεί πως το TITAN XD διατίθεται στις ΗΠΑ και με τον επίσης πανίσχυρο κινητήρα Cummins 5.0L V8 Turbo Diesel.

  • Nissan Titan XD snow plow prep 10
  • Nissan Titan XD snow plow prep 11
  • Nissan Titan XD snow plow prep 12
  • Nissan Titan XD snow plow prep 13