spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΥποβρύχιο από την Aston Martin

Υποβρύχιο από την Aston Martin

Η Aston Martin και η Triton συνεργάζονται για την κατασκευή μιας αυστηρά περιορισμένης έκδοσης υποβρυχίου. Είναι η πρώτη φορά που η Aston Martin επιχειρεί κάτι παρόμοιο. Και Project Neptune 01προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσπάθεια αυτή συνεργάζεται με την Triton Submarines LLC, τον καταξιωμένο κατασκευαστή υπερσύγχρονων υποβρυχίων.

Με την κωδική ονομασία Project Neptune, η επιχείρηση δίνει τη δυνατότητα στην Aston Martin να ενισχύσει περαιτέρω και να αναπτύξει το brand σε νέες πτυχές του κόσμου πολυτέλειας, με όλες τις επιδόσεις, την ομορφιά και την κομψότητα που έχει κανείς να περιμένει από τη βρετανική μάρκα.

Project Neptune 02Ο Triton διαθέτει κορυφαία εμπειρία στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία υποβρυχίων για ερευνητές, εξερευνητές και ιδιοκτήτες superyacht. Ιδρύθηκε στη Φλόριντα και η ομάδα της Triton έχει δεσμευτεί να παράγει τα ασφαλέστερα και βέλτιστα, υποβρύχια βαθιάς κατάδυσης στον κόσμο. Το Project Neptune συνδυάζει την κατάδυση και την επιχειρησιακή εμπειρογνωμοσύνη του Triton με το σχεδιασμό, τα υλικά και την τέχνη της Aston Martin. Η Aston Martin Consulting παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, μηχανικής και κατασκευής για επιλεγμένες βιομηχανίες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO