Η BMW "απογειώνει" το lifestyle

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 253

Η νέα ταυτότητα της μάρκας

Η νέα ταυτότητα της Βαυαρικής μάρκας σηματοδοτεί την επέλαση πολυτελών μοντέλων BMW lifestyle 01του premium. Και το γεγονός αυτό η BMW το κατέδειξε με τις πολυτελείς της προτάσεις στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι προσεχείς BMW σειρά 8 και BMW X7 καθώς και τα BMW i8 και BMW i8 Roadster θα πλαισιώσουν τη BMW σειρά 7 στην εκτεταμένη, πολυτελή γκάμα της μάρκας. Τα συγκεκριμένα μοντέλα απογειώνουν το lifestyle των πελατών της κατηγορίας. Η ταυτότητα και η φιλοσοφία που μοιράζονται τα ελίτ μοντέλα της BMW απηχούνται στο νέο λογότυπο, το οποίο συνδυάζει μία ασπρόμαυρη έκδοση του λογοτύπου που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από 100 χρόνια με το όνομα της εταιρίας “Bayerische Motoren Werke” γραμμένο ολογράφως.

Το lifestyle στην πρώτη γραμμή
Η κλασική, λιτή αισθητική, οι τολμηρέςBMW lifestyle 02, μοναδικές, λύσεις και ιδέες και η ικανότητα να ξεπερνάνε τις προκλήσεις και να βγαίνουν ισχυρότεροι μέσα από αυτές, είναι στοιχεία βαθιά ριζωμένα στην κληρονομιά της BMW. Αυτή η φιλοσοφία – που περικλείει τα πάντα, από τον πρώτο κινητήρα αεροσκάφους που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους μέχρι το λανσάρισμα της μάρκας BMW i – έχει αποδειχτεί συνταγή επιτυχίας, ενώ παράλληλα αποδεικνύει το πάθος, την αυτοπεποίθηση και το χάρισμα της εταιρίας να φέρνει το μέλλον στο σήμερα. Αυτό είναι εμφανές και στο lifestyle ενός target group που έχει συνηθίσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, να είναι πρωτοπόρο και να επιλέγει ελεύθερους και ανεξάρτητους δρόμους στη ζωή.

BMW lifestyle 03Η προηγμένη πολυτέλεια
Η πολυτέλεια σε ένα αυτοκίνητο είναι ο καρπός απαράμιλλης τεχνογνωσίας σε διάφορους τομείς εξέλιξης. Η αυθεντική και σύγχρονη πολυτέλεια, είναι προϊόν πλούσιας παράδοσης και πρωτοποριακού πνεύματος και πηγάζει από πολυετή εμπειρία, βαθύτερη γνώση και ένα ταλέντο για καινοτομίες. Οι ναυαρχίδες των μοντέλων BMW ενσαρκώνουν μία νέα έννοια της πολυτέλειας – που συνδυάζει το συναίσθημα μέσα από μία εμπνευσμένη αισθητική και τη χαρά της οδήγησης με την εμπειρία της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Η συνεχής εξέλιξη της έννοιας της πολυτέλειας είναι στενά συνδεδεμένη με τους αριθμούς BMW lifestyle 047 και 8 της γκάμας BMW. Η πολυτελής λιμουζίνα BMW σειρά 7 αποτελεί πρότυπο αποκλειστικής οδηγικής απόλαυσης όπως και το ασυναγώνιστο στυλ της μάρκας εδώ και 40 χρόνια. Περνώντας στη BMW σειρά 8, η πρωτοποριακή, δυναμική και καινοτόμα χρήση φορμών, όπως και η δύναμη της τεχνολογικής προόδου παραμένουν στοιχεία της γοητείας του μοντέλου, με καταγωγή από το 1989. Η νέα σειρά 8 προσθέτει φινέτσα, δυναμισμό και πολυτέλεια στη δοκιμασμένη συνταγή μιας BMW coupe. Το plug-in υβριδικό BMW i8, από την άλλη, έχει γράψει το πρώτο κεφάλαιο στο μέλλον του σπορ αυτοκινήτου. Γενικά, καινοτομίες βασισμένες σε επαναστατικά επιτεύγματα, όπως η χρήση ανθρακονημάτων σε μοντέλα μαζικής παραγωγής, παρκάρισμα με τηλεχειρισμό και φώτα λέιζερ BMW, αναδεικνύουν τον προηγμένο χαρακτήρα της τρέχουσας οικογένειας των πολυτελών BMW.

BMW lifestyle 05Add-on Mobility
Η γερμανική εταιρεία είναι επικεντρωμένη στο συνεχές ‘χτίσιμο’ σχέσεων με τους πελάτες, στην εμπειρία, το συναίσθημα και στις αποκλειστικές προτάσεις. Στόχος της είναι να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία μετακίνησης κάθε μέρα, μέσα από μοναδικές και βελτιωμένες υπηρεσίες. Τα προγραμματισμένα ραντεβού service πραγματοποιούνται μέσω μιας υπηρεσίας παραλαβής και επιστροφής προσαρμοσμένης στις ατομικές ανάγκες του BMW lifestyle 06πελάτη. Και η αποκλειστική υπηρεσία Add-on Mobility για κατόχους πολυτελών αυτοκινήτων παρέχει ασυναγώνιστη ευελιξία και ελευθερία. Για παράδειγμα, εάν ο οδηγός μιας BMW σειράς 7 χρειάζεται πρόσθετη χωρητικότητα, μπορεί να μπει κατευθείαν σε μία BMW X7. Ενώ για ένα Σαββατοκύριακο με σπορ δραστηριότητες, θα μπορεί να έχει τη BMW σειρά 8 στη διάθεσή του. Πράγματι, η συναισθηματική προστιθέμενη αξία είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο μέσα από αυτό καθαυτό το αυτοκίνητο, αλλά και μέσω υπηρεσιών σχεδιασμένων για να κάνουν ακόμα πιο πλούσια την εμπειρία του ταξιδιού.

BMW i Pure Impulse Experience
Η γκάμα μοντέλων και υπηρεσιών BMW στην παγκοσμίως επεκτεινόμενη πολυτελή BMW lifestyle 07κατηγορία ολοκληρώνεται με ένα κόσμο εμπειριών προσαρμοσμένου στις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός σύγχρονου, διεθνούς target group που δεν περιορίζεται στην οδηγική απόλαυση. Το πρόγραμμα BMW i Pure Impulse Experience για ιδιοκτήτες BMW i8 είναι δομημένο ώστε να προσφέρει σε πελάτες από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να βιώσουν κάποια αξιοσημείωτα γεγονότα, πολιτιστικού, ‘lifestyle’ και ταξιδιωτικού χαρακτήρα – από αποκλειστικές περιηγήσεις αξιοθέατων και δείπνα σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin μέχρι επισκέψεις στα Βραβεία Grammy στο Los Angeles, στην έκθεση Art Basel στο Hong Kong και στους αγώνες ιππασίας του White Turf στο St. Moritz.

BMW Concept 8 Series. Return to a new era.

 • BMW lifestyle 01
 • BMW lifestyle 02
 • BMW lifestyle 03
 • BMW lifestyle 04
 • BMW lifestyle 05
 • BMW lifestyle 06
 • BMW lifestyle 07
 • BMW lifestyle 08
 • BMW lifestyle 09
 • BMW lifestyle 10
 • BMW lifestyle 11
 • BMW lifestyle 12