spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMotul & TVR μαζί στο μέλλον

Motul & TVR μαζί στο μέλλον

Καινοτομία, πάθος, τεχνολογική εξέλιξη και απόδοση στα υψηλότερα επίπεδα: αυτές είναι οι αξίες που υποστηρίζει η Motul εδώ και δεκαετίες και τις περικλείει σε μια νέα συνεργασία ως επίσημος συνεργάτης λιπαντικών της TVR.

Motul - TVR 03Ένα αναπόσπαστο μέρος της βρετανικής κληρονομιάς των σπορ αυτοκινήτων, ο ανεξάρτητος κατασκευαστής TVR, παρήγαγε μοντέλα στη διάρκεια των περασμένων ετών με ονόματα όπως Griffith, Chimaera και Cerbera, προσθέτοντας το μυθικό του status στη βρετανική ιστορία της κατασκευής αυτοκινήτων.
Φέτος, η TVR γιορτάζει την 70η επέτειό της και για να σηματοδοτήσει αυτό το ορόσημο, λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο, 5-λιτρο V8 sports car ενισχυμένο από την Cosworth. Τα προϊόντα της Motul έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στη διαδικασία ανάπτυξης, ενισχύοντας σημαντικά την απόδοση και την ποιότητα της μηχανικής.

Με «πολύ θόρυβο» προς το μέλλον Αναγνωρισμένη παγκοσμίως για τον χαρακτηριστικό θόρυβο των κινητήρων της, το νέο TVR θα είναι το πρώτο νέο μοντέλο της μάρκας μετά από περισσότερα από εννέα χρόνια. Το νέο, Motul - TVR 02χωρίς όνομα προς το παρόν, μοντέλο θα χρησιμοποιήσει καινοτόμες τεχνικές σχεδίασης και κατασκευής και θα διαθέτει δομή ενισχυμένη από ανθρακονήματα της εταιρείας Gordon Murray Design. Ο Gordon Murray, φημίζεται για την τεχνολογική καινοτομία και την πρωτοποριακή μηχανική αγωνιστικών της Formula 1 στο παρελθόν, καθώς επίσης και του πρώτου υψηλής απόδοσης road car της McLaren. Ο V8 εμπρός τοποθετημένος κινητήρας, θα έχει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ θα λιπαίνεται από το πλήρως συνθετικό λιπαντικό 5W20 της Motul, το οποίο έχει δοκιμαστεί εξονυχιστικά και έχει εγκριθεί από την TVR. Θα χαρακτηρίζεται επίσης από το ξεχωριστό στυλ του brand και θα είναι χειροποίητο σε περιορισμένο αριθμό.

Motul και TVR: η ιδανική συνεργασία
Η πλήρης προϊοντική γκάμα της Motul θα προτείνεται από την TVR, Motul - TVR 04συμπεριλαμβανομένων των υγρών μετάδοσης για κιβώτιο και διαφορικό, των υγρών φρένων, του ψυκτικού υγρού έως και το καθαριστικό του παρμπρίζ.
Ο Arnaud Laire, Διευθύνων Σύμβουλος της Motul, δήλωσε: “Είναι περιττό να τονίσω ότι η TVR και η Motul έχουν πολλά κοινά σημεία και γι ‘αυτό η εταιρική σχέση ήταν φυσική και προφανής από την αρχή του εγχειρήματος. Μετά από τους μήνες τεχνικής ανάπτυξης, ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε στους οπαδούς της TVR σε όλο τον κόσμο το ολοκαίνουργιο μοντέλο! “

Ο Les Edgar, Πρόεδρος της TVR Manufacturing Ltd πρόσθεσε: “Είμαι ευτυχής που μπορώ να ανακοινώσω τη στενή συνεργασία με έναν αναγνωρισμένο leader στην τεχνολογίας Motul - TVR 05λιπαντικών υψηλής απόδοσης, όπως τη Motul. Σε όλους τους τομείς του νέου μας TVR, είμαστε δεσμευμένοι και αποφασισμένοι να συνεργαστούμε μόνο με τους καλύτερους και να παραδώσουμε στους πελάτες μας ένα εξαιρετικό performance car.
Η Motul μοιράζεται το πάθος μας για αγώνες και υπεροχή, και τα λιπαντικά τους συμβάλλουν στην εκπληκτική απόδοση του κινητήρα και του οχήματός μας. Ήδη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, έχουμε αισθανθεί τα σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία με κάποιον που έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και προσφέρει πολύ υψηλά standard. Η συμβολή των λιπαντικών στα αυτοκίνητα γενικότερα και ειδικότερα στην απόδοση των performance cars είναι τεράστια, αλλά μερικές φορές υποτιμώνται από τον καταναλωτή.”

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO