spot_img

Jaguar FUTURE-TYPE

Jaguar Future Type 14Άλματα μπροστά κάνει η Jaguar με την παρουσίαση του premium compact concept FUTURE-TYPE. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο αντικατροπτίζει το όραμα της εταιρείας για αστικές μετακινήσεις για το μέλλον.

Το εντελώς νέο και πρωτοποριακό στοιχείο που εμπεριέχει αυτή η εξ ολοκλήρου ηλεκτρική πρόταση, είναι το τιμόνι του αυτοκινήτου. Φέρει την ονομασία Sayer και νονός του είναι ο σχεδιαστής της E-Type. Πρόκειται για ένα τιμόνι Jaguar Future Type 17που αφαιρείται από την κεντρική κονσόλα, όπως αυτά της F1, αλλά χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη. Λαμβάνει φωνητικές εντολές από τον οδηγό του και ουσιαστικά αυτό κάνει τα πάντα. Το πλήρως αυτόνομο όχημα δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρεία κατά τα επόμενα χρόνια.

Έχοντας το τιμόνι μαζί τους, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες της Jaguar FUTURE-TYPE, θα μπορούν να έχουν την απόλυτη πρόσβαση στο Jaguar Future Type 26όχημα.

Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών η εταιρεία σκέπτεται να προσφέρει διάφορες παραλλαγές στο εσωτερικό του, καλύπτοντας πλήρως κάθε ιδιαίτερη ανάγκη. Η βασική διάταξη των καθισμάτων είναι 2+1, αλλά αυτό θα μπορεί να μεταβληθεί.

Λόγω της τεχνολογία του θα μπορεί να επικοινωνεί με άλλα οχήματα στο δρόμο και λόγω του περιορισμένου του πλάτους θα μπορεί να Jaguar Future Type 11παρκάρει πολύ ευκολότερα οπουδήποτε.

Σύμφωνα με την ηγεσία της εταιρείας η απόφαση είναι ότι από το 2020 και μετά κάθε μοντέλο Jaguar που θα κατασκευάζεται, θα έχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας για το 2040.

Jaguar | FUTURE-TYPE

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO