Η Nissan ενισχύει τη θέση της στη Ρωσία

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 481

Αναπτυξιακό πλάνο στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης

Με την έναρξη και δεύτερης βάρδιας στο εργοστάσιο παραγωγής της στην Αγία Nissan st-petersburg- 03Πετρούπολη της Ρωσίας, η Nissan ανταποκρίνεται άμεσα στις θετικές προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς αυτοκινήτων της χώρας.

Για το σχέδιο πρόσληψης 450 νέων υπαλλήλων και την προβλεπόμενη βελτίωση της Ρωσικής αγοράς εντός του τρέχοντος έτους, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πρόσφατα ο Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση INNOPROM.Στην ίδια έκθεση, στο Yekateringburg, η Nissan παρουσίασε και το νέο Murano, το κορυφαίο crossover της γκάμας της.

Παρών ο Ρώσος Πρόεδρος
Τον Ρώσο Πρόεδρο υποδέχθηκαν στο περίπτερο της Nissan οι κ.κ Hitoshi Kawaguchi, Nissan st-petersburg- 01Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Nissan , Paul Willcox, Πρόεδρος της Nissan Europe και James Wright, Αντιπρόεδρος της Nissan Europe East.

Η προβλεπόμενη βελτίωση της Ρωσικής αγοράς φέτος, θα έχει ως αποτέλεσμα την προσθήκη δεύτερης βάρδιας στην Αγία Πετρούπολη από τον Οκτώβριο, παρέχοντας ευκαιρίες για νέες προσλήψεις αλλά και για προβιβάσεις σε υφιστάμενους υπαλλήλους του εργοστασίου.

Nissan st-petersburg- 04Ραγδαία η αύξηση της Ρωσικής αγοράς
Η Ρωσική αγορά αυτοκινήτων εμφανίζει μια θετική τάση από τον περασμένο Μάρτιο. Συγκεκριμένα ο συνολικός ρυθμός αύξησης της αγοράς ήταν 9,4% τον Μάρτιο, 6,9% τον Απρίλιο, 14,7% τον Μάιο και 15% τον Ιούνιο. Οι πωλήσεις της Nissan στη Ρωσία ακολούθησαν την τάση αυτή, με αύξηση τους μήνες του Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου κατά 11%, 7% και 15% αντίστοιχα.

Πέρυσι το εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη γιόρτασε τη δέκατη επέτειο λειτουργίας του, με την παραγωγή να ξεπερνά τα 250.000 οχήματα. Το 2016, περισσότερα από 36 χιλιάδες αυτοκίνητα εξήλθαν από τη γραμμNissan st-petersburg- 05ή παραγωγής του εργοστασίου, σημειώνοντας αύξηση κατά 8% σε σχέση με το 2015.

Το εργοστάσιο λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με το σύστημα APW (Alliance Production Way ), όπου αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 και το 2014 έλαβε τον τίτλο του "Καλύτερου Εργοστασίου σε ποιότητα προϊόντων", μεταξύ όλων των εργοστασίων της Nissan ανά την Υφήλιο.

  • Nissan st-petersburg- 01
  • Nissan st-petersburg- 02
  • Nissan st-petersburg- 03
  • Nissan st-petersburg- 04
  • Nissan st-petersburg- 05
  • Nissan st-petersburg- 06
  • Nissan st-petersburg- 07