spot_img
HomeAUTOΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑBMW - MINI winter driving experience

BMW – MINI winter driving experience

BMW winter driving experience 10Πρόκειται για μια μακροχρόνια παράδοση στα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Ötztal της Αυστρίας.Τα χειμερινά αυτά εκπαιδευτικά σεμινάρια που περιλαμβάνει το BMW & MINI Driving Experience ήταν ανέκαθεν στενά συνδεδεμένα με την Αυστρία. Πριν από 27 χρόνια, μία χειραψία μεταξύ του Josef Bücherl, ενός από τους εμπνευστές των σεμιναρίων εκπαίδευσης οδηγών BMW και του Hans BMW winter driving experience 11Falkner, επικεφαλής του ξενοδοχείου 5 αστέρων “DAS CENTRAL – ALPINE . LUXURY. LIFE”, επισφράγισε την έναρξη του BMW Snow Experience. Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Bücherl και μέλη της οικογένειας Falkner συναντήθηκαν πάλι στο BMW Welt στο Μόναχο, όπου πλαισιώθηκαν από εκπροσώπους των BMW M GmbH, BMW & MINI Driving Experience, και των περιοχών Ötztal και Pitztal, που φιλοξενούν χειμερινές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, για να γιορτάσουν το ξεκίνημα της επόμενης φάσης της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

BMW Snow Experience – BMW Driving Experience.

BMW winter driving experience 12Σε υψόμετρο 1.700 μέτρων
Βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ιστορίας στο Sölden. Εκτός των σεμιναρίων βασικής και εντατικής εκπαίδευσης στο χιόνι (BMW Snow Basic Training & BMW Snow Intensive Training) που διεξάγονται εκεί, το Sölden είναι πρωτίστως ένας χώρος για εταιρικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις πελατών. Η συνεργασία με το Pitztal διευρύνεται επίσης. Η περιοχή που βρίσκεται 1700 μ. πάνω από την επιφάνεια της BMW winter driving experience 13θάλασσας προφέρει ιδανικές διαδρομές, μια οβάλ πίστα ντριφταρίσματος και μια πίστα δοκιμών συμπεριφοράς για το σεμινάριο εκπαίδευσης πλαγιολίθησης στο χιόνι (BMW Snow Drift Training) και εσωτερικά σεμινάρια εκπαίδευσης οδηγών της BMW. Από την προσεχή σεζόν, που ξεκινά το Δεκέμβριο του 2017, οι χώροι θα διατίθενται αποκλειστικά για τη BMW.

Με μακροχρόνια παράδοση
«Τα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια της BMW στην Αυστρία έχουν μακροχρόνια BMW winter driving experience 17παράδοση, που μπορούμε να απολαύσουμε μαζί με όλους όσους έχουν συμβάλλει σε αυτή την επιτυχημένη ιστορία», δήλωσε ο Frank van Meel, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW M GmbH. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα εντείνουμε σημαντικά τη συνεργασία μας με τον φορέα τουρισμού του Pitztal που ξεκίνησε το 2016».

Ο Robert Eichlinger, Επικεφαλής του BMW & BMW winter driving experience 18MINI Driving Experience, προσθέτει: «Τα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Sölden και το Pitztal είναι πολύ δημοφιλή στους πελάτες και δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε το πρόγραμμα του BMW & MINI Driving Experience χωρίς αυτά. Γι’ αυτό προσθέσαμε τις δραστηριότητες του Pitztal στη γκάμα των σεμιναρίων μας. Δεν θα υπήρχε δυνατότητα να διαχειριστούμε το μεγάλο αριθμό των σεμιναρίων χωρίς έξοχη διοργάνωση και άριστη ομαδική εργασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είναι υπεύθυνοι στις περιοχές Ötztal και Pitztal γι’ αυτή τη φανταστική συνεργασία».

BMW Driving Experience in Sölden

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO