''ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ''

Συντάκτης: Στέργιος Μανώλης
Εμφανίσεις: 781

2.000 πολίτες ξαπλωμένοι στο δρόμο

Dromokratia  02Μια πρωτότυπη διαδραστική εκδήλωση οργανώνεται με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Η εκδήλωση που έχει τον τίτλο ''ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ'' θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη του Κιλκίς από 08:00 έως 14:00 στο κέντρο της πόλης και σκοπός της είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την οδική ασφάλεια και τις τραγικές συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης 2000 άτομα θα ξαπλώσουν στο οδόστρωμα επί της οδού 21ης Ιουνίου και θα γίνει βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση τους με σκοπό να παρουσιαστεί η οδυνηρή εικόνα του αριθμού των ανθρώπων που χάνονται άδικα κάθε χρόνο στην Ελλάδα.
Θα ακολουθήσουν σενάρια προσομοίωσης τροχαίων ατυχημάτων που θα περιλαμβάνουν απεγκλωβισμούς θυμάτων, παροχή Α βοηθειών και κλήση του ΕΚΑΒ.

Dromokratia  01Για την επίτευξη του σκοπού της δράσης θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό σποτ που θα προβληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο ώστε να δείξει παντού με αληθινά σκληρό τρόπο τις συνέπειες ενός ατυχήματος, να σοκάρει και να προτρέψει άπαντες σε αλλαγή οδηγικής συμπεριφοράς.

Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες ή θέλουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, έχει δημιουργηθεί σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook όπου πληκτρολογείτε με ελληνικούς χαρακτήρες ''ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ'' .

Η εκδήλωση οργανώνεται με την υποστήριξη
του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
της Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης Ε.Ο.Δ
της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κιλκίς ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.
της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Λ.ΕΦ.Ε.Δ.
του Μοτοσυκλετιστικού Όμιλου Κιλκίς Μ.Ο.Κ
του Όμιλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού Ο.Φ.Κ.Α.Θ.
και του Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κιλκίς ΧΩ.Μ.Α.

Περισσότερα: Facebook Φάκελος Δρομοκρατία

 

  • Dromokratia 01
  • Dromokratia 02
  • Dromokratia 03