spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣH κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών Starlane s.r.l.

H κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών Starlane s.r.l.

Η Ιταλική STARLANE, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ZenOne Racing, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής και απεικόνισης δεδομένων στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Starlane_StealthΗ πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των σύγχρονων μοτοσυκλετών ειδικά μέσα στην πίστα, είτε σε αγώνα είτε σε track day, απαιτεί σαφή και λεπτομερή γνώση των δεδομένων της μοτοσυκλέτας και το σημαντικότερο, την δυνατότητα ανάλυσής τους. Για την απόκτηση αυτών των δεδομένων, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής και αποθήκευσης δεδομένων για παραπέρα επεξεργασία και ανάλυση.

Η Starlane s.r.l. δημιουργήθηκε το 1998 με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών προϊόντων στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα πρώτα project ήταν ηλεκτρονικά συστήματα για τους δίχρονους κινητήρες των MotoGP.
Starlane6Το όνομα STARLANE προέρχεται από τις λέξεις STAR (αστέρι) και LANE (διάδρομος, λωρίδα, pit lane) και συμβολίζει την άμεση πορεία-διαδρομή προς την επιτυχία .
Το 2000 η STARLANE παρουσίασε το πρώτο παγκοσμίως σύστημα απόκτησης και διαχείρισης των δεδομένων κινητήρα που ήταν πλήρως ενσωματωμένο στο εσωτερικό του πίνακα απεικόνισης (όργανα). Τα αποτελέσματα της διαχείρισης των δεδομένων ήταν τόσο ικανοποιητικά και ωφέλιμα για την εξέλιξη των ομάδων που τα ηλεκτρονικά συστήματα της STARLANE χρησιμοποιήθηκαν και από εργοστασιακές ομάδες.
Starlane_Corsaro_ProΜε βάση την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε, η STARLANE πρώτη παρουσίασε Quick Shift Kits για μοτοσυκλέτες παραγωγής και δημιούργησε μια σειρά προϊόντων για αγωνιστική και σπορ χρήση.

Σήμερα η STARLANE προφέρει πέρα από τα IONIC NRG (Quick Shift Kits) και ENGEAR (Gear Indicator) τα παρακάτω ηλεκτρονικά συστήματα απεικόνισης και καταγραφής δεδομένων:
• DAVINCI ειδική για μοτοσυκλέτες, κορυφαία οθόνη απεικόνισης και καταγραφής με ενδείξεις LCD και πρόσθετη γραμμή LED για τις στροφές του κινητήρα, μπορεί να αντικαταστήσει τον εργοστασιακό πινάκα οργάνων και έχει δυνατότητα σύνδεσης με πρόσθετους αισθητήρες και GPS.
Starlane_davinci_dash• CORSARO Ειδική για Scooter & Καρτ, οθόνη LCD και δυνατότητα σύνδεσης με GPS & GLONNAS.
• STEALTH Ειδική για μοτοσυκλέτες, οθόνη LCD, μικρές διαστάσεις και δυνατότητα σύνδεσης με GPS & GLONNAS.

Η STARLANE προσφέρει επίσης το λογισμικό ανάλυσης δεδομένων με τις εφαρμογές (και τις απαραίτητες αναβαθμίσεις) για την απεικόνιση και ανάλυση των δεδομένων.
Πέρα από την διάθεση στην αγορά των προϊόντων της STARLANE η ZenOne Racing έχει και την απαραίτητη γνώση, εκπαίδευση, εμπειρία άλλα και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία των ηλεκτρονικών αυτών συστημάτων καταγραφής και ανάλυσης δεδομένων.

ZenOne Racing
Αθανασίου & Αναστασίου Μουρίκη 50 Ελευσίνα
Τηλ. & fax : 210-5561166
email: info@zen1one.com
http://www.zen1one.com

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO