spot_img

19o RIDERS SPIRIT

19o RIDERS SPIRIT 240617 75To CHOPPER RIDERS CLUB είναι μια ξεχωριστή περίπτωση λέσχης μοτοσυκλετιστών. Από το 1992 που δημιουργήθηκε, χάραξε τον δικό του δρόμο και γράφει την δική του ιστορία. Με αφορμή την αγάπη στα τσοπεροειδή δίκυκλα, χωρίς εμμονές σε κάποια συγκεκριμένη μάρκα και χωρίς κολλήματα ή αυστηρά στεγανά, δημιουργήθηκε μία μεγάλη παρέα που έχει ανοιχτές πόρτες σε όλους και ψάχνει απλά αφορμές για να συναντιέται και να μοιράζεται όμορφες στιγμές. Με μοτοσυκλέτες και μουσική, τα party οι εκδρομές και οι συναντήσεις είναι αυτά που τους κρατάνε σε επαφή και 19o RIDERS SPIRIT 240617 58τα χρόνια κυλάνε δείχνοντας τον δρόμο και σε άλλες παρέες.

Το Riders Spirit είναι η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του CRC. Το μεγάλο event της λέσχης. Το Riders Spirit είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας και το τιμούν με την παρουσία τους τα μέλη πολλών άλλων λεσχών. Κάθε καλοκαίρι……
Το φετινό Riders Spirit ήταν το 19ο. Το ραντεβού δόθηκε στην παραλία Κατερίνης (περιοχή 19o RIDERS SPIRIT 240617 54Καλιθέα) και παρά την περίοδο κρίσης που διανύουμε είχε αντίστοιχη προσέλευση και συμμετοχή με τα προηγούμενα χρόνια. Η υπερβολική ζέστη του συγκεκριμένου Σαββατοκύριακου δεν ήταν ότι καλύτερο για τις δραστηριότητες κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά κανείς δεν έδειξε να πτοείται!

Μόλις έπεφτε λίγο ο ήλιος ο χώρος της εκδήλωσης γέμιζε με κόσμο και ξεκινούσε το μοτοσυκλετιστικό γλέντι. Με live μουσική από ενδιαφέρουσες μπάντες, με sexy dancers και μπύρες σε έναν χώρο γεμάτο περιποιημένα 19o RIDERS SPIRIT 240617 82δίκυκλα με άφθονο χρώμιο και ψηλά τιμόνια. Απαραίτητο κομμάτι της εκδήλωσης τα μοτοκαλλιστεία όπου βραβεύτηκαν οι πιο ξεχωριστές μοτοσυκλέτες.

Οι φήμες λένε ότι το επόμενο Riders Spirit που είναι το 20ο κατά σειρά, θα υπάρχουν πολύ μεγάλες εκπλήξεις.

Περιμένουμε με αγωνία…..

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες απο το 19o RIDERS SPIRIT

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO