spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΣΤΟ VCH ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...

ΣΤΟ VCH ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ…

Έχοντας πάντα πρωταρχικό λόγο την ασφαλή οδήγηση της μοτοσικλέτας μας.
ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ…ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ….
Καλή παρέα με όμορφες διαδρομές, ανταλλάσοντας απόψεις και εμπειρίες.. ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα…αλλά και στο εξωτερικό.

Τώρα θα ταξιδέψουμε έως το THE RANCH στο Σοφικό για να αγιάσουμε τις μηχανές μας…αλλά και να κόψουμε την πίτα στις 6-8/1/2017..
Η κατασκήνωση βρίσκετε στη καρδιά μιας κοιλάδας στο Σοφικό Κορινθίας που περιτριγυρίζετε από ένα καταπράσινο δάσος, με σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και υψηλή αισθητική παντρεύοντας στοιχεία της Άγριας Δύσης (ξύλινα σπιτάκια) με τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις. Το The Ranch είναι για να προσφέρει με Ασφάλεια στιγμές Δράσης, Αθλητικής Ψυχαγωγίας, σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

Ο αγιασμός των μηχανών μας θα γίνει την Παρασκευή 6/1/2017 και ώρα 11:00π.μ. στο λιμάνι ΚΟΡΦΟΣ Κορινθίας, σε απόσταση 15χλμ απο το THE RANCH.
Η εκδήλωση της κοπής πίτας, με φαγητό, ομιλία ΔΣ, κλήρωση δώρων και άλλα απρόοπτα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 7/1/2017 και ώρα 21:30μ.μ.στο ΜΙΚΡΟ SALOON της κατασκήνωσης, που βρίσκεται εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για εμάς (με τζάκι), ενώ θα ακολουθήσει χορός με μουσική και με πολύ διασκέδαση στον ίδιο χώρο.

Εκ του Δ.Σ.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO