spot_img

Trail Ride 2016

4ο Trail Ride που διοργανώνει το Off Road Team στις 27 Νοεμβρίου
Το Off Road Team συνεχίζει τα Trail Ride για το 2016 στην Αττική με μια ακόμη διαδρομή που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον.
H νέα δομή των Trail Ride και η προσπάθεια να βρεθούν τα «κρυφά» σημεία που ζητούνται, και να φωτογραφηθούν χαρ4TR16sακτηριστικές περιοχές, φαίνεται να αρέσει βάζοντας καινούργιους στόχους.
Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία!
Η εκκίνηση θα γίνει από το Κρυονέρι, στο Limit Up, σε μια διαδρομή χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 45, 70 ή ακόμη και 120 χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!
H διαδρομή διατίθεται σε Road Book ή σε ίχνος για GPS συσκευές και smartphones, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς παρακάμψεις για όσους θέλουν να κάνουν ακόμη λιγότερα χιλιόμετρα.

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 3- έως 4+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 4ο Trail Ride για το 2016, με νέο πλάνο και νέες ιδέες, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΤΟΣYΚΛΕΤΑΣ / MOTORBIKES ENTRY FORM

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΥTOKINHTOY – BUGGY / AUTO 4X4 ENTRY FORM

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το offroadteam.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO