spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑSUZUKI GSX-S 125 MY2017

SUZUKI GSX-S 125 MY2017

KEIMENO ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΡΝΑΒΑΣ
SUZUKI GSX-S 125 (3)Η Suzuki συνεχίζει την «επίθεση» σε όλες τις κατηγορίες και με ένα ακόμα 125 συγκεντρώνει το ενδαφέρον των απανταχού νέων αναβατών
Η αρχή για τη Suzuki όσον αφορά τις μικρές σε κυβισμό μοτοσυκλέτες έγινε προ μηνός στην έκθεση της Κολωνίας, όπου παρουσίασε ένα εξαιρετικά προσεγμένο και εξοπλισμένο GSX-R 125. Η συνέχεια δόθηκε προ ημερών στο σαλόνι του Μιλάνου, όπου η φίρμα του Χαμαμάτσου μας έδειξε τη γυμνή του έκδοση, ονόματι GSX-S 125. Να θυμίσουμε εδώ πως ο κινητήρας είναι 125 κ.εκ., υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, μονοκύλινδρος με δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους και πως προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την ιπποδύναμη και τη ροπή του.

Αυτό που ξέρουμε, πάντα σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι πως πρόκειται για τον πιο δυνατό κινητήρα με τις πιο γρήγορες επιταχύνσεις στην κατηγορία, με την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο και την καλύτερη αναλογία ροπής σε σχέση με το βάρος. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται δικάναλο ABS, εκκίνηση χωρίς κλειδί (Keyless) και το σύστημα Easy Start στη μίζα, όπου αρκεί ένα στιγμιαίο πάτημα για να έρθει στη ζωή ο κινητήρας. Ο προβολέας είναι led, ίδιος με αυτόν του GSX-R 125 και πλαισιώνεται από πολύ όμορφα σχεδιασμένα πλαστικά. Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τον αναβάτη περνούν μέσα από μια μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO