spot_img
HomeMOTOΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΥΑΜΑΗΑ ΝΙΚΕΝ 900 ΜY18

ΥΑΜΑΗΑ ΝΙΚΕΝ 900 ΜY18

YAMAHA NIKEN 900 MY18 10Η πρωτοποριακή τρίτροχη μοτοσυκλέτα της YAMAHA, με την εκκεντρική εμφάνιση, δεν θαμπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Σίγουρα είναι από τα πράγματα που δημιουργούν πάθη. Σου δίνει δύο επιλογές. Το βλέπεις και το λατρεύεις, ή το μισείς!
Η αισθητική της Niken είναι πολύ ιδιαίτερη έως προκλητική με ένα πολύ φαρδύ και επιθετικό εμπρός μέρος. Αυτό οφείλεται στην πολύπλοκη συνδεσμολογία των δύο μπροστά τροχών από το πρωτότυπο σύστημα αναρτήσεων, με τα τέσσερα ανεστραμμένα καλάμια!

Ο κινητήρας της προέρχεται από το MT-09 και είναι YAMAHA NIKEN 900 MY18 12τρικύλινδρος, 847 κ.εκ. με ισχύ 115 ίππους. Το αναπόφευκτο «κακό» της Niken είναι σίγουρα το βάρος, το οποίο φθάνει τα 263 κιλά. Αυτό αντισταθμίζεται από την μεγαλύτερη επιφάνεια τριβής των δύο μπροστινών τροχών, που βελτιώνουν την πρόσφυση στις στροφές και βέβαια στο φρενάρισμα.

Το νέο υβριδικό πλαίσιο με το διπλό ανάποδο μπροστινό πιρούνι (σύστημα LMW) που επιτρέπει κλίσεις έως 45ο , υπόσχεται μία νέα εμπειρία οδήγησης. Πολύ διαφορετική, αλλά παράλληλα οικεία για τον μοτοσυκλετιστή. Με μία μοναδική αίσθηση ασφάλειας που θα παρέχει αυτοπεποίθηση ακόμη και σε αρχάριους αναβάτες. Η αίσθηση οδήγησης του ΝΙΚΕΝ παρομοιάσθηκε με την συναρπαστική εμπειρία που έχει YAMAHA NIKEN 900 MY18 15κάποιος όταν στρίβει με χιονοπέδιλα, χαράσσοντας το χιόνι.

Η τιμή του όπως είναι φυσιολογικό θα είναι αρκετά ακριβότερη από του MT 09. Άλλωστε μιλάμε για ΄ένα MT09 με όλο αυτό το προηγμένο σύστημα διπλής ανάρτησης και τροχών που δεν φαίνεται καθόλου φθηνό. Δεν αναμένεται πριν από τα τέλη Μαιού και μάθαμε ότι θα γίνεται παραγγελία με ένα ειδικό σύστημα που δημιουργεί η YAMAHA ειδικά για το Niken.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO