spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑThe Fiat 500 Forever Young Experience

The Fiat 500 Forever Young Experience

Fiat 500 Forever Young Experience 11Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Fiat και τις ενέργειες που υλοποίησε με αφορμή την 60ή επέτειο του ιστορικού 500. Αυτή τη φορά έλαβε 2 βραβεία (Χάλκινους Ελέφαντες) στα “Bea World – Best Events Awards” για την ενέργεια “The Fiat 500 Forever Young Experience” Tour. Πρόκειται για το σημαντικότερο διεθνές φεστιβάλ αφιερωμένο στις live εκδηλώσεις επικοινωνίας, το οποίο στην 9η χρονιά του έλαβε χώρα στην όμορφη Fiat 500 Forever Young Experience 12πόλη του Πόρτο. Τα δυο βραβεία αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο επίτευγμα για το μεγάλο-μικρό Fiat, το αυτοκίνητο που παραμένει πιστό στις παραδόσεις, πάντα νέο και επίκαιρο στα 60 χρόνια ιστορίας του.

Η διάκριση για το Ευρωπαϊκό Tour του “The Fiat 500 Forever Young Experience” αφορά σε δυο κατηγορίες του θεσμού: “Λανσάρισμα προϊόντος/υπηρεσίας” και Fiat 500 Forever Young Experience 14“Roadshow”. Στη δεύτερη κατηγορία μάλιστα διακρίνεται για πρώτη φορά ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων. Τα σημαντικά αυτά βραβεία επιβεβαιώνουν τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της ενέργειας – δημιουργία της Ideal Agency – η οποία αναβίωσε την εποχή του 1957 σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις: Κάννες, Μόναχο και Μαδρίτη, για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια του Fiat 500.

Fiat 500 Forever Young Experience 17Σε κάθε σκέλος του Tour δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τοπική κουλτούρα των επιλεγμένων τοποθεσιών, καταλήγοντας στη Μαδρίτη, σε ένα φαντασμαγορικό event παρουσία σχεδόν 100 ηθοποιών ντυμένων με κουστούμια εποχής σε ένα σκηνικό με ελκυστικά vintage καταστήματα με στοιχεία της ιταλικής παράδοσης στους τομείς της μόδας, της γαστρονομίας και του σχεδιασμού, καθώς και διάφορα κλασικά αυτοκίνητα Fiat 500. Fiat 500 Forever Young Experience 16Το αναμφισβήτητο αστέρι του “The Fiat 500 Forever Young Experience” Tour ήταν η ειδική έκδοση Fiat 500 – 60th, η οποία “παρέλασε” στο κόκκινο χαλί στον παραθαλάσσιο δρόμο των Καννών, στη διάσημη Πλατεία Wiener στο Μόναχο και στο Calle Jorge Juan da Calle de Serrano, δημοφιλή προορισμό διασκέδασης στη Μαδρίτη.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO