spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑ100 χρόνια ελαστικά Yokohama

100 χρόνια ελαστικά Yokohama

Yokohama 100 years 10Σπουδαία ιστορική στιγμή για μια ακόμη ιαπωνική εταιρεία. Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company Ltd. γιόρτασε φέτος την 100η επέτειό της από την ίδρυσή της στις 13 Οκτωβρίου του 1917, στη πόλη Yokohama της Ιαπωνίας, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Στην εκδήλωση που είχε παγκόσμιο χαρακτήρα έδωσε το παρών και η Διοίκηση της Yokohama 100 years 13ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών Yokohama στην Ελλάδα, από το 1957. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τα υπόλοιπα sτελέχη της eεταιρείας ανά την υφήλιο, αλλά και να αναλύσουν τις μελλοντικές κινήσεις και στρατηγικές που θα διατηρήσουν την επιτυχία της εταιρείας.

Yokohama 100 years 14Η εν λόγω εταιρεία από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών σε 120 χώρες. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών, που περιλαμβάνει από ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων, μέχρι και ελαστικά ειδικών προδιαγραφών αγωνιστικών και χωματουργικών οχημάτων, τα Yokohama 100 years 16οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών και των αυτοκινητιστών.

Είτε πρόκειται για εξοικονόμηση καυσίμων, είτε για ελαστικά υψηλής απόδοσης, ακολουθώντας τη φιλοσοφία ετών, συνεχίζει να συνεισφέρει στην κοινωνία δημιουργώντας κορυφαία προϊόντα και φροντίζοντας για το περιβάλλον.

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων, η Yokohama δημιούργησε ένα micro-site όπου γίνεται ιστορική αναδρομή της εταιρείας από την ίδρυσή της, μέχρι και σήμερα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO