spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑΤα πιο sexy αυτοκίνητα

Τα πιο sexy αυτοκίνητα

1957 Ferrari 625 TRC SpiderΕίναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κατονομάσει κανείς, με απόλυτο τρόπο, ποια είναι τελικά τα πιο sexy αυτοκίνητα κατά τα τελευταία 100 χρόνια. Ο καθένα μας, ανάλογα με το βιώματά του, έχει να προτείνει τουλάχιστον μια ντουζίνα. Το καθένα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Ο σχεδιασμός, η τεχνολογία, η διαχρονικότητα, Audi TTη ιστορία, η αισθητική του, τα προσωπικά μας βιώματα, όλα συντελούν στο να έχουμε πάντα κατά νου τα πιο sexy αυτοκίνητα σε μια πορεία πολλών ετών. Άλλωστε η αισθητική του κάθε αυτοκινήτου είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.

Εμείς δεν είναι δυνατόν να μην παρουσιάσουμε κάποια από αυτά τα μοντέλα, με εντελώς Bentleyπροσωπικά κριτήρια, διότι μόνο με τον τρόπο αυτό μπορούμε να καταλήξουμε κάπου. Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη, για πολλούς και σοβαρούς λόγους. Απλά επιλέξαμε κάποια χαρακτηριστικά, όχι όλα και αρκετά από αυτά πλαισιώνονται από το ωραίο φύλο. Πάντα η γυναίκες και τα αυτοκίνητα αποτελούσαν τα κυρίαρχα ενδιαφέροντα του κάθε άνδρα. Οι πρώτοι ποτέ αυτά τα δύο δεν τα βγάζουν από το Lamborghini-Aventador 44μυαλό τους. Αντίθετα οι γυναίκες, περισσότερο ορθολογιστικές, συνήθως επιλέγουν το αυτοκίνητο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα.

Εντοπίσαμε κάποια από αυτά και τα παρουσιάζουμε, έτσι για να ξαναφρεσκάρουμε τη μνήμη μας και να προκαλέσουμε στο καθένα σας να “αναζητήσει” μέσα του ποια θα Alfa for everμπορούσαν να είναι για σας τα πιο sexy αυτοκίνητα των τελευταίων 100 ετών. Κάποια άλλα τα επιλέξαμε για τα χαρακτηριστικά του σήματα – αυτοκόλλητα, τα οποία για τους ιδιοκτήτες τους συμβολίζουν κάτι πολύ περισσότερο από ένα αυτοκίνητο.

Οι επιλογές μας δεν είναι οι μόνες. Απλά για λόγους χώρου δεν είναι δυνατόν να τα Citroen 2CV 04συμπεριλάβουμε όλα. Σίγουρα ετοιμάζουμε το επόμενό μας θέμα, συνέχεια αυτού που ήδη διαβάζετε. Παρ΄ όλ΄ αυτά τα περισσότερα απευθύνονται στους άντρες οδηγούς. Υπάρχουν και οι βιντεοπροτάσεις μας. Κάποιοι, πριν από εμάς, συμπεριέλαβαν κατά τα δικά τους βιώματα, τα πιο σέξυ αυτοκίνητα.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να τα δείτε.

The 25 Sexiest Cars of All Time

Top 10 Sexiest Cars

20 Sexiest Sports Cars of All Time

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO