spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑ108 χρόνια καινοτομίας & δεξιοτεχνίας Morgan

108 χρόνια καινοτομίας & δεξιοτεχνίας Morgan

Run For The Hills 10Πάνω από έναν αιώνα καινοτομίας και δεξιοτεχνίας γιόρτασε η Morgan Motor Company στην εναρκτήρια εκδήλωση Run For The Hills στο Ηνωνμένο Βασίλειο. Μια ζωντανή ιστορία 108 ετών επιστρέφει στο Malvern.

Λάτρεις και ιδιοκτήτες της μάρκας απ΄ όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για δύο ημέρες σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση. Πάνω από 5.000 ιδιοκτήτες και ενθουσιώδες οπαδοί τίμησαν την ξεχωριστή αυτή μάρκα αυτοκίνησης. Σε έναν ανοιχτό χώρο στο εργοστάσιο της Morgan Motor Run For The Hills 12Company, οι φανατικοί απόλαυσαν βόλτες με αερόστατο, εμπειρία τροχιάς Morgan AutoSOLO, ζωντανές ακροβατικές ασκήσεις και προσομοιωτές αγώνων. Ξεχωριστές ήταν και οι τρεις SLRs της Morgan που παρουσιάστηκαν μαζί με το TOK258, το Morgan που ο Chris Lawrence οδήγησε στη νίκη στο Le Mans το 1962.

Run For The Hills 16Παράγεται και ηλεκτρικό
Το καραβάνι των 3 Wheeler “έκαψε καρδιές”, σε ένα “κοκτέιλ” από Morgan 3 Wheeler με έναν αιώνα της ιστορίας της μάρκας, με έτη κατασκευής το 1909 από τον H.F.S. Morgan, έως και το νεότερο μοντέλο πέρασε από τη γραμμή παραγωγής την τελευταία εβδομάδα. Εντύπωση προκάλεσαν και τα πάνω από 50 3 Wheelers EV3 τα οποία ήταν εξ ολοκλήρου ηλεκτρικά και εκπροσωπούν την τελευταία εξέλιξη του ιστορικού αυτού μοντέλου.

Run For The Hills 20Οι περισσότεροι από 1.500 ιδιοκτήτες Morgan κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση σε μια εκδήλωση που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ κατά το παρελθόν.
Η βρετανική εταιρεία συνεχίζει εδώ και 108 χρόνια να κατασκευάζει αυτό το υπέροχο τρίτροχο όχημα το οποίο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών είναι διαθέσιμο και σε εξ ολοκλήρου ηλεκτρική τεχνολογία.

The Morgan EV3 – Official Launch Trailer

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO