spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑ107 χρόνια Alfa Romeo

107 χρόνια Alfa Romeo

Alfa Romeo 107 years 02H Μεγάλη Κυρία του Μιλάνου γιορτάζει φέτος δύο πολύ σημαντικές επετείους.
Αφενός γιορτάζει η Alfa Romeo τα 107 χρόνια λειτουργίας της και εφ’ εταίρου τα 30 χρόνια της Alfa 164. Το επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι το Ιστορικό Μουσείο της μάρκας “La macchina del tempo” στο Μιλάνο, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το 1976 και επαναλειτουργεί πλέον ανακαινισμένο από το Alfa Romeo 107 years 182015. Παράλληλα, με αφορμή την 170ή επέτειο η Alfa Romeo ετοίμασε ένα ξεχωριστό video – ένα ταξίδι στον χρόνο – με μερικά από τα θρυλικά αυτοκίνητα της ιστορίας της, από την ιστορική 24-HP μέχρι τη Stelvio.

Οι θαυμαστές της μάρκας επισκέφτηκαν το Ιστορικό Μουσείο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 107ά γενέθλιά της. Δεν επρόκειτο απλά για Alfa Romeo 107 years 01εκδηλώσεις, αλλά για ιδιαίτερες συναντήσεις όπου επικράτησε η δημιουργικότητα, ο κοινός ενθουσιασμός και η βαθιά εκτίμηση για τη μοναδική ιστορική κληρονομιά της Alfa Romeo.

30 χρόνια Alfa 164
Το πρόγραμμα περιλάμβανε δρώμενα με τη συμμετοχή σχεδιαστών από το Style Centre της Alfa Romeo, που ενέπνευσαν τους νέους Alfa Romeo 107 years 08δημιουργούς με τις “live” δημιουργίες τους, καθώς και ένα συνέδριο για την Alfa Romeo 164, που φέτος κλείνει τα 30 χρόνια. Το μοντέλο αυτό είχε την τιμητική του σε ειδική “παρέλαση” των ιστορικών μοντέλων στην εσωτερική πίστα του μουσείου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε από την FCA Heritage, την ειδική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί με σκοπό τη διατήρηση και την προώθηση της κληρονομιάς Alfa Romeo 107 years 14της μάρκας. Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα “Alfa Romeo Slot Grand Prix”, όπου δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αγώνες με τηλεχειριζόμενα μοντέλα, όλα φυσικά, Alfa Romeo.

Ακόμα, στο πλαίσιο των εορτασμών, 60 ιδιοκτήτες της 4C ξεναγήθηκαν στις Alfa Romeo 107 years 12εγκαταστάσεις του εργοστασίου της μάρκας στη Modena, και την επόμενη μέρα απόλαυσαν στο έπακρο τις δυνατότητες της πιο σπορ Alfa Romeo, στην πίστα του Varano de’ Melegari. Τέλος, μέλη των ιταλικών ιστορικών club Alfa Romeo συγκεντρώθηκαν σε μια μεγαλειώδη συνάντηση με τα αυτοκίνητά τους στην πίστα της Vallelunga.

Alfa Romeo’s 107th Anniversary

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO