spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑΠρώτη συνάντηση φίλων του Classic Mini Club

Πρώτη συνάντηση φίλων του Classic Mini Club

Ένα πολύ σημαντικό αντάμωμα πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του KARΤ ΑΓ. Classic Mini Club 11ΚΟΣΜΑ στην Αθήνα. Επρόκειτο για την «πρώτη συνάντηση φίλων του Classic Mini Club» και είχε ως σκοπό να μαζευτούν οι αυξανόμενοι φίλοι των Classic Minis ώστε να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις, να θαυμάσουν τα mini τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και οι ανήσυχοι να κάνουν γύρους στην πίστα υπό το βλέμμα του αλυτάρχη ,ενώ άλλοι προτίμησαν να απολαύσουν το θέαμα ταυτόχρονα με τα εδέσματα του μπουφέ . Ο σκοπός πέτυχε και με το παραπάνω!

Η προσέλευση των μελών και φίλων του CMC ξεπέρασε τις προσδοκίες του Δ.Σ. του Σωματείου αλλά με σωστή οργάνωση τα κατάφεραν δεχόμενοι συγχαρητήρια και προτροπή να επαναληφθεί.Classic Mini Club 15

Παρά το ότι δεν είχαν αποσταλεί προσκλήσεις , υπήρξε πολύ ευχάριστη η παρουσία των περισσοτέρων μελών από το Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλών Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας, του Δ.Σ της ΦΙΛ.Π.Α, καθώς και πολλών μελών του Athens Mini Club και η Διοίκηση του CMC τους ευχαριστεί που τίμησαν τη λέσχη και την εκδήλωση, όπως άλλωστε και όλα τα μέλη και φίλους μας παλιούς και νέους.

Classic Mini Club 12Επίσης ευχαριστούν τους φίλους που ανέλαβαν ρόλο αλυτάρχη και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που προσέφεραν αφειδώς τον ελεύθερο χρόνο τους με κέφι και μεράκι.

Με δεδομένη την συγκέντρωση 45 και πλέον ΜΙΝΙ, την παρουσία 100 και πλέον ατόμων και την εμπειρία που το CMC αποκόμισε, ανανεώνεται το ραντεβού με όλους τους φίλους για το μέλλον με φρέσκες ιδέες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO