spot_img
HomeAUTOΙΣΤΟΡΙΑOpel Wagon & Cabrio πρωταγωνιστές στο Hessen-Thüringen

Opel Wagon & Cabrio πρωταγωνιστές στο Hessen-Thüringen

Opel-ADAC 10Υπέροχες σχεδιαστικές φόρμες μιας άλλης εποχής, καταπληκτικά και μοναδικά ιστορικά οχήματα, πρωταγωνιστούν στο 23ο ράλι κλασικών αυτοκινήτων Hessen-Thüringen, που θα πραγματοποιηθεί 15 – 17 Ιουνίου.

Η Opel θα συμμετέχει με μερικά αυτοκίνητα που έχουν γράψει το δικό τους κεφάλαιο σε μία ιστορία 155 χρόνων. Τα ευρύχωρα και ευέλικτα station wagon ήταν ανέκαθεν παραδοσιακά μοντέλα της Opel, γι’ αυτό και συμμετέχει στο ράλι με ένα στόλο τέτοιων vintage αυτοκινήτων. Ο πρεσβευτής της μάρκας Opel και νικητής του 1999 Le Mans, Joachim Winkelhock θα τεθεί επικεφαλής με ένα Rekord C.

Opel-ADAC 12Θα τον ακολουθήσουν ένα Rekord P2 Car-A-Van, ένα περιπολικό Kadett D της υπηρεσίας οδικής βοήθειας ADAC, ένα ασθενοφόρο Commodore C και ένα Rekord E που ανήκει στην πυροσβεστική υπηρεσία. Τα vintage μοντέλα station wagon της Opel θα συνοδεύσει το ολοκαίνουργιο Insigna Sports Tourer, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα καταστήματα των Γερμανών Opel-ADAC 19Διανομέων στις 24 Ιουνίου. Η πρώτη ειδική θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στην πόλη Marburg του κρατιδίου της Έσσης, όπου θα εκτίθεται ένα όμορφο 1937 Opel Super 6 Gläser και σίγουρα θα προσελκύσει την προσοχή. Το cabrio θα βρίσκεται στα ικανά χέρια του Αντιπροέδρου Πωλήσεων & Aftersales της Opel, Peter Küspert το Σάββατο. Επιπλέον, η Opel θα συμμετάσχει με δύο ακόμα μακρινούς προγόνους του σημερινού Cascada cabrio – ένα Rekord A και ένα 1976 Rekord C.

Opel-ADAC 15Η πρώτη ειδική του ράλι Hessen-Thüringen θα ξεκινήσει στο Marburg, ώρα 09:00 CET την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Η διαδρομή θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες από τις κοιλάδες Lahn και Eder στο Dillenburg πριν την επιστροφή στο Marburg μέσω Herborn. Το επόμενο πρωί (08:30 CET, 17 Ιουνίου), οι οδηγοί και τα αυτοκίνητά τους θα κατευθυνθούν προς Ederbergland. Το μεσημεριανό διάλειμμα προγραμματίζεται να γίνει στο Gemünden και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στη γραμμή τερματισμού στο Frauenberg περίπου στις 14:45 CET.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO