spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΈρχεται το νέο Opel Crossland X

Έρχεται το νέο Opel Crossland X

Opel Crossland X_ 02Μετάδοση livestream από τις 19.30 CET την 1η Φεβρουάριου κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης του νέου ημερολογίου της Opel “Georgia & Grumpy”

Μετά το Opel Mokka X, σειρά έχει το Crossland X. Με τη φινέτσα ενός αυτοκινήτου πόλης και το προηγμένο στυλ ενός SUV, το νέο Crossland X της Opel ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, η Opel ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσει την άφιξη του πρώτου νέου crossover μοντέλου της εταιρείας.

Ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Tina Müller πρόκειται να αποκαλύψουν αυτό το πολύ διαφορετικό CUV (Crossover Utility Vehicle) σε έναν ασυνήθιστο χώρο – στο μοντέρνο βιομηχανικό κτίριο ‘Kraftwerk’, στην καρδιά του Βερολίνου. Η Opel θα αποκαλύψει το Crossland X, ενισχύοντας έτσι την λάμψη της παρουσίασης του ημερολογίου της για το 2017, την 1η Φεβρουαρίου. Περίπου 1.000 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων δημοφιλείς ηθοποιοί και οι πρεσβευτές της μάρκας Opel μαζί με πολυάριθμες προσωπικότητες από το χώρο του lifestyle και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Dr. Neumann και την Tina Müller να αποκαλύπτουν το Crossland X ενώ το ντεμπούτο θα μεταδοθεί σε livestream από τις 19.30 CET.

Opel Crossland X_ 03«Είμαστε ήδη Νο1 στην κατηγορία SUV-B με το Mokka X. Το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας X, το νέο Crossland X θα απογειώσει την επιτυχία της μάρκας και θα ενθουσιάσει πολλούς νέους πελάτες. Το καινοτόμο Crossland X αποτελεί επίσης ένα σημαντικό τμήμα της μεγάλης προϊοντικής μας επέλασης, που θα συνεχιστεί ακάθεκτη και μάλιστα σύντομα, με το επόμενο στη σειρά, Grandland X,» δήλωσε ο Dr. Karl-Thomas Neumann.

«Το νέο μας crossover είναι στυλάτο, ευέλικτο και άριστα συνδεδεμένο. Με μία μοντέρνα διχρωμία, πολυάριθμες καινοτομίες και χαρακτηριστικά όπως το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας όλο το 24ωρο OnStar, και μία πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180-μοιρών, το Crossland X έχει απεριόριστες δυνατότητες. Αποπνέει μία ποιότητα ζωής και αναμένεται να γνωρίσει τεράστια επιτυχία, σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο των γυναικών» δήλωσε η Tina Müller.

Η επιλογή του χώρου που θα φιλοξενούσε το γεγονός έγινε με κριτήριο τη σοφιστικέ προσωπικότητα του Crossland X. Το “Kraftwerk”, αντιπροσωπεύει τη βιομηχανική ιστορία του Βερολίνου με τον ιδιότυπο αστικό χαρακτήρα του και είναι ένας μοντέρνος χώρος εκδηλώσεων με αυτό το κάτι επιπλέον. Η αβάν πρεμιέρ του ημερολογίου της Opel θα ξεκινήσει στις 18.30 CET με το νέο Opel Crossland X να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μόλις μία ώρα μετά το άνοιγμα της αυλαίας.

Opel Crossland X_ 07Το όλο σκηνικό δένει άριστα με το χαρακτήρα του Crossland X, ενός μοντέλου που υπόσχεται αυτό το κάτι διαφορετικό. Συνδυάζει μία τολμηρή σχεδίαση με τα πλεονεκτήματα ενός SUV και είναι άριστα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις ενός αστικού τρόπου ζωής, έχοντας συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και άφθονο χώρο επιβατών και αποσκευών. Οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν το ταξίδι και μία εξαιρετική ορατότητα από υπερυψωμένα καθίσματα. Επιπλέον, το Crossland X διατίθεται με καινοτομίες από την premium κατηγορία όπως Προσαρμοζόμενο Εμπρόσθιο Φωτισμό (Adaptive Forward Lighting) – AFL με προβολείς full LED, head up display, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180-μοιρών (Panoramic Rear View Camera), Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού, ακόμα και Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System). Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα Opel χάρη στο σύστημα Opel OnStar και την τεχνολογία infotainment IntelliLink – συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, με το τελευταίο όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

Όσοι επιθυμούν να δουν με περισσότερες λεπτομέρειες το Crossland X πριν την επίσημη πρεμιέρα, μπορούν να εξερευνήσουν το φωτογραφικό άλμπουμ. Κανείς όμως δεν πρέπει να χάσει το επίσημο ντεμπούτο του Opel Crossland X, στις 19.30 CET, την 1η Φεβρουαρίου.

Livestream

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO