spot_img

Honda Auto

Honda T 360Η Honda πέτυχε το σημαντικό ορόσημο παγκόσμιας παραγωγής 100 εκατομμυρίων οχημάτων. Άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1963 με το T360 mini-truck και το σπορ μοντέλο S500.

Ένα χρόνο αργότερα επιστράτευσε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής και την τεχνογνωσία της εταιρείας για την ανέγερση του πρώτου εργοστασίου Honda, αφιερωμένου αποκλειστικά στην παραγωγή αυτοκινήτων στο Sayama City (Saitama Prefecture).

Το νέο εργοστάσιο ξεκίνησε την παραγωγή ενός ακόμα μοντέλου, του θρυλικού S600 roadster.Honda N 600

Από τότε, η Honda έχει αυξήσει τον ετήσιο όγκο παραγωγής της, επεκτείνοντας την οικογένεια των διαθέσιμων μοντέλων της και εξάγοντας τα προϊόντα της σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό χωρών.

Η τρέχουσα σειρά μοντέλων είναι επικεντρωμένη σε παγκόσμια μοντέλα όπως το μικρό Jazz hatchback, το οικογενειακό Civic hatchback και το οικογενειακό Accord sedan.

Αυτά πλαισιώνονται από τα HR-V και CR-V SUV, και τα δύο παγκόσμια best-sellers στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Το 2016, η Honda έχει 34 εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων σε πέντε ηπείρους.

Honda-s800Ο Takahiro Hachigo, Πρόεδρος & CEO της Honda Motor, σχολίασε, «Χάρη στην υποστήριξη των πελατών από όλο τον κόσμο, η Honda κατάφερε να κατασκευάσει 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Το πάθος του ιδρυτή της εταιρείας – ο οποίος ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους και να προσφέρει τη χαρά της οδήγησης – έχουν κληρονομήσει τώρα οι συνεργάτες της Honda κάτι που αποτελεί και το εφαλτήριο στην παραγωγή αυτοκινήτων Honda.

Στην προσπάθειά της να προσελκύσει τα επόμενα 100 εκατομμύρια πελάτες, η Honda θα συνεχίσει να προσφέρει όλο και πιο ελκυστικά προϊόντα.»

Πως κατασκευάζεται ένα Honda Civic

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO