spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Ogier στην M-sport

Ο Ogier στην M-sport

 

Ogier 2η μεταγραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Sebastien Ogier στην ομάδα του Malcolm Wilson, την M-Sport η οποία μετά την παρουσίαση του Ford Fiesta WRC φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον φετινό τίτλο του WRC
Ο Sebastian αν και μας τα μπέρδεψε λιγάκι τελευταίως, καθώς τον είδαμε να οδηγεί τα εργοστασιακά Citroen C3 και Toyota Yaris, δηλώνει πανέτοιμος για να ριχτεί στην μάχη της διεκδίκησης ενός ακόμη πρωταθλήματος, αφού καθημερινά αφιερώνει αρκετές ώρες, προπόνησης προκειμένου να βελτιώσει πέρα από την φυσική του κατάσταση , και τα αγωνιστικά του όρια.

Στο δεξί μπάκετ θα έχει συνοδηγό τον αχώριστο φίλο του Julien Ingrassia, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει δουλειά μαζί με τους τεχνικούς της M-sport καθώς σε έναν μήνα είναι η έναρξη της σαιζόν.
Σε δηλώσεις του ο Ogier μεταξύ των άλλων δήλωσε:
«Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Έχουμε νέα rally car, πολλές αλλαγές και νέα ομάδα. Το Ράλι Μόντε Κάρλο είναι πολύ κοντά και δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας. Εμείς όμως θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι. Ο Malcolm Wilson και η M-Sport διψάνε για επιτυχίες. Malcolm WilsonΤο αυτοκίνητο έχει μεγάλες δυνατότητες και εγώ θέλω να φέρω τη Ford στο ψηλότερο σκαλί»

Ο περιχαρής κ. Wilson από τη μεριά του είπε: «Ξεκινά μια συναρπαστική εποχή για τη Ford και το WRC. Στην ομάδα ήρθε ο καλύτερος οδηγός που θα αγωνιστή με ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο. Έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην ομαδική τους προσπάθεια ο Δεύτερος οδηγός της M-Sport θα είναι ο Εσθονός Ott Tanak.ο οποίος ονειρεύεται από τώρα να κάνει το μαγικό 1-2 παρέα με τον Ogier.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO