spot_img

GM USA

Η General Motors και η Lyft ανακοίνωσαν μία μακροπρόθεσμη στρατηγική συμμαχία στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ενιαίου δικτύου ‘κατά παραγγελία’ οχημάτων στις ΗΠΑ. Η GM θα επενδύσει 500 εκατομμύρια δολάρια στη Lyft με σκοπό να συνεχίσει την ανάπτυξη της επιτυχημένης της υπηρεσίας ride-sharing (κοινοχρησία οχημάτων). Σε αντισταθμιστικό όφελος, η GM θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Βλέπουμε το μέλλον της προσωπικής μετακίνησης συνδεδεμένο με τις λέξεις ‘ενιαίο’ και ‘αυτόνομο’,» δήλωσε ο Πρόεδρος της GM Dan Ammann. «Με τη συνεργασία των GM και Lyft, πιστεύουμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε πιο γρήγορα και με επιτυχία αυτό το όραμα.” Ο John Zimmer, πρόεδρος και συνιδρυτής της Lyft, δήλωσε: «Μέσα από τη συνεργασία της με τη GM, η Lyft θα συνεχίσει να φέρνει στο φως νέες λύσεις που θα αλλάξουν θετικά τις καθημερινές μεταφορές μας. Μαζί, θα χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας την παραδοσιακή εμπειρία κατοχής ενός οχήματος.»

Η συμμαχία των GM και Lyft περιλαμβάνει τα εξής κύρια χαρακτηριστικά:

  • Αυτόνομο κατά παραγγελία Δίκτυο: Η κοινή ανάπτυξη ενός δικτύου ‘κατά παραγγελία’ οχημάτων θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της GM στον τομέα αυτό και τις ικανότητες της Lyft στην παροχή μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών κοινοχρησίας οχημάτων.
    Κόμβος Ενοικίασης: Ξεκινώντας άμεσα, η GM θα γίνει προτιμώμενος προμηθευτής οχημάτων βραχυπρόθεσμης χρήσης σε οδηγούς της Lyft μέσω κόμβων ενοικίασης σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.
    Συνδεσιμότητα: Οδηγοί και πελάτες της Lyft θα έχουν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα μοντέλων της GM και υπηρεσιών της OnStar, αξιοποιώντας δύο δεκαετίες εμπειρίας στη συνδεσιμότητα. Αυτό θα αναβαθμίσει την εμπειρία της κοινοχρησίας οχημάτων για οδηγούς και επιβάτες.
    Κοινές Υπηρεσίες Κινητικότητας: Η GM και η Lyft θα προσφέρουν επίσης στους πελάτες τους εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις μετακίνησης μέσα από τα αντίστοιχα κανάλια τους.

Σχετικά με τη Lyft

Η Lyft ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από τους Logan Green και John Zimmer με σκοπό την επανασύνδεση ατόμων και κοινοτήτων δια μέσου βελτιωμένων μεταφορών. Η Lyft είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία ‘ride-sharing’ στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμη σε πάνω από 190 πόλεις. Η Lyft προτιμάται από οδηγούς και επιβάτες για την ασφαλή και φιλική προς το χρήστη εμπειρία, και για την δέσμευση προς μια θετική αλλαγή για το μέλλον των αστικών κέντρων μας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO