spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Alfa Romeo στη Γενεύη

Η Alfa Romeo στη Γενεύη

Η Alfa Romeo στη Γενεύη

Συλλεκτικά και μοναδικά δημιουργήματα

alfa_romeo_4c_spider_13_custom

Εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά η Alfa Romeo στη Γενεύη.  Σε πρώτο πλάνο θα  έχει τις Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Nurburgring Edition & Stelvio Quadrifoglio Nurburgring Edition limited edition. Πιο συγκεκριμένα και τα δύο μοντέλα θα παραχθούν σε μόλις 108 αντίτυπα το καθένα, αριθμός ο οποίος αντιπροσωπεύει τα χρόνια ζωής της ιταλικής εταιρείας.  Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μόνο σε ανθρακί χρώμα και θα αποτελούν αναφορά στις πολλές επιτυχίες της μάρκας στη συγκεκριμένη πίστα.

2.3Αν και από πλευράς κινητήρων δεν θα υπάρχει κάτι ξεχωριστό για τα συγκεκριμένα μοντέλα, θα εξακολουθούν να εφοδιάζονται με τον 2,9 λιτ. twin turbo V6 κινητήρα, ισχύος 510 ίππων  και ροπής 600Nm. Θα διαθέτουν όμως ένα ειδικό πλαίσιο – ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό της συγκεκριμένης συλλεκτικής έκδοσης, ενώ στο εσωτερικό θα είναι εφοδιασμένα με carbon λεπτομέρειες, με κεραμικά φρένα, με μαύρες ζάντες, με αγωνιστικά καθίσματα Sparco τα οποία είναι κατασκευασμένα από carbon,με δερμάτινο alcantara τιμόνι και με πολλές άλλες ξεχωριστές λεπτομέρειες.

alfa_romeo_4c_08_custom

Alfa 4C Competizione

Η 4C Competizione θα παραχθεί και αυτή σε μόλις 108 μονάδες, με κινητήρα 1,75 λιτ. και 240 ίππων. Βασισμένη στο  coupe αμάξωμα και σε χρώματα  γκρι ματ, θα διαθέτει carbon οροφή και αεροτομή, κόκκινες δαγκάνες φρένων, εξάτμιση Akrapovic και 18 ή 19 ιντσών σκούρες ζάντες. Εσωτερικά θα υπάρχει το ταμπελάκι αρίθμησης της περιορισμένης έκδοσης, το λογότυπο Competizione στο ταμπλό, καθώς και διάφορες αισθητικές επεμβάσεις με μικροίνες.alfa_romeo_giulia_04_custom

Alfa Spider 4C Italia

alfa_romeo_italia_10_customBαμμένη σε μπλε (Misano blue) χρώμα και αυτή θα παραχθεί σε μόλις 108 μονάδες και θα εφοδιάζεται με τον 1,75 κινητήρα των 240 ίππων. Με κίτρινες δαγκάνες και εξάτμιση Akrapovic , εσωτερικά θα έχει ίδιες αισθητικές επεμβάσεις με την Competizione, θα έχει ταμπελάκι αρίθμησης της έκδοσης και οι ραφές στο εσωτερικό εδώ θα είναι κίτρινες. Θα υπάρχει ακόμη το λογότυπο Italia κι ένα ηχοσύστημα της Alpine. Πρόκειται για μια ακόμη μοναδική, συλλεκτική και πανέμορφη έκδοση.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO