spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣTo Abarth 695 Rivale στη Γενεύη

To Abarth 695 Rivale στη Γενεύη

Abarth 695-Rivale_ 026)Το Abarth 695 Rivale είναι η ειδική έκδοση, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Riva, την παγκοσμίου φήμης ιταλική κατασκευάστρια εταιρία γιοτ. Είναι η πιο εκλεπτυσμένη από όλες τις δημιουργίες της Abarth και ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και απόδοσης. Τα κορυφαία υλικά και οι επιδόσεις supercar, είναι ο συνδυασμός που κάνει το Rivale 695 μοναδικό.

Διατίθεται ως hatchback ή κάμπριο – όπως το μοντέλο που παρουσιάζεται στη Γενεύη – και ξεχωρίζει για την αποκλειστική του εμφάνιση με τα γυαλιστερά Riva Sera Blue και Shark Gray χρώματα και την υπέροχη λεπτομέρεια δύο λωρίδων σε aquamarine χρώμα, που “τρέχει” στη μέση του αμαξώματος, όπως η αντίστοιχη “γραμμή ομορφιάς” που εμφανίζεται στα γιοτ.Abarth 695-Rivale_ 06

Το φινίρισμα σατινέ χρωμίου στις χειρολαβές των τριών θυρών και τα σήματα “695 Rivale” στα πλαϊνά και πίσω, καθιστούν το μοντέλο αυτό ακόμα πιο ξεχωριστό, δείχνοντας τη στιλιστική συγγένεια με τις πλευρικές όψεις των νέων γιοτ της Riva.

Δείτε το εντυπωσιακό Abarth 695 Rivale

Abarth 695-Rivale_ 08Όλα αυτά τα στοιχεία υψηλής αισθητικής, συμβαδίζουν με τις κορυφαίες επιδόσεις και την τεχνική υπεροχή που κουβαλάει κάθε αυτοκίνητο Abarth. Κάτω από το καπό του 698 Rivale κρύβεται ένας κινητήρας 1368 cm3 που προσφέρει μέγιστη ισχύ 180 HP και ροπή 250 Nm. Ο λόγος βάρους/ισχύος του 695 Rivale, είναι όσο ενός πραγματικού supercar (5.8 kg/HP με βάρος 1045 kg) και οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές: τελική ταχύτητα 225 km / h και μόλις 6.7 δευτερόλεπτα (6.9 δευτερόλεπτα με σειριακό κιβώτιο) για επιτάχυνση από 0 έως 100 km / h.

Ο βασικός στόχος του 695 Rivale είναι να υπερβεί τις παραδοσιακές αξίες της Abarth, περικλείοντας τη μοναδική γοητεία της Riva. Να ικανοποιήσει την ανάγκη για μια συναρπαστική εμπειρία που συνδυάζει επιδόσεις, κομψότητα και πολυτέλεια. Το στυλ του είναι εμπνευσμένο από το ολοκαίνουργιο Riva “56 Rivale”, ένα από τα πιο κομψά, ταχύτατα σκάφη που έχει κατασκευάσει ποτέ το ναυπηγείο στο Sarnico.

Abarth 695-Rivale_ 10Στο εσωτερικό, κυριαρχεί το ταμπλό από μαόνι, κάτι που σαφώς παραπέμπει στη ναυτική αισθητική. Το ξύλο – το πιο φυσικό από τα υλικά – συνδυάζεται με την τεχνολογία αιχμής και το αποτέλεσμα είναι άριστο, όπως και στα γιοτ της Riva.

Επιπλέον στο εσωτερικό ξεχωρίζει το μπλε και μαύρο δερμάτινο τιμόνι με ένα κομμάτι μαόνι στην κορυφή του, η μπλέ δερμάτινη επένδυση του πίνακα οργάνων, ο ξύλινος λεβιές ταχυτήτων και η μεταλλική πινακίδα με τον μοναδικό αριθμό του μοντέλου, η οποία είναι τοποθετημένη με τις ίδιες βίδες που χρησιμοποιεί η Riva στο σκάφος Rivale 56.

Abarth 695-Rivale_ 09

Επίσης, ο σπορ χαρακτήρας του Abarth χαρακτηρίζεται από την εξάτμιση Akrapović με απολήξεις από ανθρακόνημα, τα φρένα της Brembo με τις μαύρες τετραπίστονες δαγκάνες, τις ζάντες αλουμινίου Supersport 17 ιντσών με ειδικό γυαλιστερό γκρι φινίρισμα και το σύστημα ανάρτησης Abarth by Koni με τεχνολογία FSD (Frequency-Selective Damping).

Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά καθιστούν αμέσως το Abarth 695 Rivale κλασικό και φυσικά απολύτως άξιο να βρίσκεται στο Abarth Register, το οποίο περιλαμβάνει μόνο τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα, με συλλεκτικά τεχνικά ή ιστορικά χαρακτηριστικά.

joomplu:33958

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO