spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΈρχονται νέα πρόστιμα

Έρχονται νέα πρόστιμα

Car Insurance 11Τα ” ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου” λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο! Παρά την κινητοποίηση για να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα, εξακολουθεί να κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανασφάλιστων οχημάτων.

Και προκειμένου να περιοριστεί ο αριθμός των ανασφάλιστων, ετοιμάζονται νέα πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων. Τώρα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σχεδιάζει να προχωρήσει σε εντατικούς ελέγχους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Car Insurance 12Στο εξής, οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων αυτοκινήτων κινδυνεύουν να χρεωθούν με πρόστιμα 100 και 250 ευρώ, αλλά και με αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας. Δεν κρύβουν οι αρμόδιοι ότι θα υπάρξουν και άλλες ποινικές κυρώσεις. Το ύψος του προστίμου θα υπολογίζεται με βάση το είδος και τον κυβισμό του οχήματος.

500.000 ανασφάλιστα
Οι υπολογισμοί που γίνονται τώρα, ανεβάζουν τα ανασφάλιστα κυκλοφορούντα οχήματα σε 500.000. Πάντως πέρα από την αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας, θα υπάρχουν χρηματικά Car Insurance 13πρόστιμα τα οποία θα είναι

Για δίκυκλα οχήματα έως 250 κ.εκ πρόστιμο 100 ευρώ.
Για δίκυκλα οχήματα από 251 κ.εκ. και άνω πρόστιμο 150 ευρώ.
Για αυτοκίνητα έως 1000 κ.εκ.πρόστιμο 200 ευρώ
Για αυτοκίνητα από 1001 κ.εκ. και άνω πρόστιμο 250 ευρώ.

Χρειάζεται τεράστια προσοχή στο δρόμο, έτσι ώστε να μην εμπλακούμε σε τροχαία με ανασφάλιστο όχημα. Δεν είναι μόνο το μπέρδεμα με τις ασφαλιστικές και τα επικουρικά κεφάλαια, είναι η όλη τεράστια αναστάτωση για κάποιους οδηγούς οι οποίοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανασφάλιστοι.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO