spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΈρχεται το νέο Santa Fe

Έρχεται το νέο Santa Fe

Τα πάνω – κάτω γέρνει η νέα γενιά του μεγάλου SUV της Hyundai Santa Fe. Λίγο πριν από την επίσημη παρουσία του στο επερχόμενο σαλόνι της Γενεύης, διέρρευσαν οι πρώτες του New Santa Fe 10φωτογραφίες. Εντελώς αλλαγμένο, με πολύ προσεγμένη σχεδίαση, με ιδιαίτερα δυναμικές γραμμές, δείχνει ότι έχει ξεκάθαρο στόχο το νεανικό κοινό.

Σπονδυλωτά και με συγκεκριμένο σχέδιο η κορεάτικη εταιρεία παρουσιάζει σκίτσα του νέου μοντέλου. Κύρια χαρακτηριστικά της σιλουέτας του είναι τα τονισμένα φτερά, η μεγάλη με πλέγμα μάσκα του, οι μεγάλοι αεραγωγοί, η έντονα κεκλιμένη οροφή του και ο ιδιαίτερα νεανικός σχεδιασμός του. Με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις από το προηγούμενο μοντέλο, θα παραχθεί σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις.

New Santa Fe 11Δίχως ακόμη περισσότερα στοιχεία για την γκάμα των κινητήρων του, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν και plug-in hybrid και ηλεκτρικές εκδόσεις. Άγνωστη παραμένει ακόμη και η μετάδοση κίνησης, αν θα υπάρξει δηλαδή και τετρακίνητη έκδοση.

Μεγάλη προσοχή δόθηκε και στο εσωτερικό του, το οποίο θα ανταποκρίνεται στη σύγχρονη εξωτερική σχεδίαση. Με υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, θα εφοδιάζεται με όλα τα εξελιγμένα προγράμματα υποβοήθησης του οδηγού, αλλά και ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των επιβατών. Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες. Υπομονή…

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO