spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Ford Tourneo

Νέο Ford Tourneo

Ford Tourneo Custom 10Η νέα οικογένεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού της Ford, το Tourneo,
κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελλών.
Η νέα αυτή οικογένεια οχημάτων περιλαμβάνει το πενταθέσιο Tourneo Courier, το Tourneo Connect σε πενταθέσιες & επταθέσιες εκδόσεις, και το κορυφαίο Tourneo Custom 8/9 θέσεων. Η νέα γκάμα Tourneo είναι αναβαθμισμένη στιλιστικά και διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες και εξελιγμένους κινητήρες. Όλα τα μοντέλα θα διατίθενται για παράδοση μέχρι τα μέσα του 2018

Ford Tourneo Custom 15Tourneo Custom για business class μετακινήσεις
Με αναβαθμισμένο στυλ, τις προηγμένες τεχνολογίες εσωτερικού και τους εξελιγμένους κινητήρες, καθώς προορίζονται για Ευρωπαίους πελάτες στοχεύει τώρα σε μια σημαντική αγορά η οποία επεκτείνεται συνεχώς. Στην κορυφή, το 8/9θέσιο Tourneo Custom διακρίνεται για την τολμηρή σχεδίαση του εμπρός τμήματος, ενώ η νέα premium καμπίνα του διαθέτει ένα μοναδικό στην κατηγορία σύστημα πίσω καθισμάτων, με έξι ανεξάρτητα καθίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεδριακή διάταξη. Το μεγαλύτερο μοντέλο μεταφοράς προσωπικού Tourneo είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από τους εμπόρους της Ford.

Ford Tourneo Custom 2018

Ford Tourneo Custom 16Tourneo Connect
Το Tourneo Connect, που κυκλοφορεί σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις, συνοδεύεται από αποδοτικούς νέους κινητήρες, όπως ο νέος 1.5-litre EcoBlue diesel με επιλογή 8τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου και ο καταξιωμένος, χιλιάρης EcoBoost βενζινοκινητήρας της Ford με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Οι μηχανικές εκδόσεις εφοδιάζονται στάνταρ με 6τάχυτα κιβώτια. Το κομψό εμπρός τμήμα πλαισιώνεται από αναβαθμισμένα υλικά ταπετσαριών / επενδύσεων εσωτερικού.

2018 Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Custom 14

Tourneo Courier
Το συμπαγές, πενταθέσιο Tourneo Courier έρχεται με αναβαθμισμένους κινητήρες, στάνταρ 6τάχυτο κιβώτιο, τεχνολογία SYNC 3 και ανανεωμένη σχεδίαση εμπρός τμήματος.

Τα νέα μοντέλα Tourneo Courier και Tourneo Connect θα διατίθενται από τα μέσα του 2018.

2018 Ford Tourneo Courier

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO