spot_img

BMW i8 Roadster

BMW i8 Roadster 11Ξέφρενοι ρυθμοί για την τεχνολογία και το design. Ο λόγος για το εξωτικό BMW i8 Roadster το οποίο πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση του Λος Άντζελες η οποία άνοιξε τις πύλες της πρόσφατα.

Υπέροχο σχεδιαστικά και τεχνολογικά, θα λανσαριστεί στη παγκόσμια αγορά την ερχόμενη άνοιξη, μαζί και με την ανανεωμένη BMW i8 Coupe.

BMW i8 Roadster 13Πλαίσιο με ανθρακόνημα
Η νέα υβριδική BMW i8 Roadster “πατάει” σε πλαίσιο από ανθρακονήματα. Σχεδιαστικά τώρα υπάρχουν επεμβάσεις στη γρίλια στη μάσκα, στα φώτα, αλλά και στα αεροδυναμικά βοηθήματα. Δύο νέοι χρωματισμοί, οι E-Copper και Donington Grey ολοκληρώνουν την υπέροχη αυτή δημιουργία η οποία κινείται πάνω σε τροχούς 20 ιντσών.

Nasce BMW i8 Roadster scopritela con Nuova BMW i8 Coupé

Μοναδικά τραβηχτική
Όπως και να το προσέξει κανείς το νέο i8 Roadster θα σαγηνευτεί. Είναι πανέμορφο και BMW i8 Roadster 14προέρχεται από την ήδη γνωστή μας κουπέ έκδοση. Εξαιρετικά βελτιωμένη σε θέματα ασφάλεια και ακαμψίας, η προσθήκη της υφασμάτινης οροφής θεωρείται ως μία από τις καλύτερες του είδους. Διαθέτει αλουμινένιους μηχανισμούς ώστε να παραμένει γρήγορη και ελαφριά.
Μπορεί να ανοίγει και κλείνει σε 15 μόλις δευτερόλεπτα.

Giga και Halo
Το αυστηρά διθέσιο εσωτερικό ξεχωρίζει για τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, το νέο τιμόνι, τα BMW i8 Roadster 24ανασχεδιασμένα καθίσματα και τη νέα οθόνη αφής των 8,8 ιντσών. Οι αποθηκευτικοί χώροι, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι άφθονοι, ενώ τώρα τα επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες είναι ιδιαίτερα υψηλά. Δύο θα είναι οι εκδόσεις εξοπλισμού της, η Giga και η Halo.

Plug-in hybrid με 374 ίππους
Η plug-in hybrid τεχνολογία του αυτοκινήτου φιλοξενεί 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 τούρμπο και ηλεκτρικό κινητήρα. Η ισχύς φτάνει τους 374 ίππους, η ροπή τα 570 Nm , η τελική τα 250 χλμ/ώρα και τα 0-100 σε 4,6 δευτ.

BMW i8 Roadster 19Στη λειτουργία eDrive mode, αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια η αυτονομία φτάνει τα 53 χλμ/ώρα με ταχύτητα 120 χλμ/ώρα, χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες των 11,6 KWh. Με τρία υβριδικά προγράμματα κίνησης και δύο ηλεκτρικά, η μέση κατανάλωση του νέου i8 Roadster φτάνει μόλις τα 2,1 λιτ/ 100 χλμ. Υπέροχη σχεδιαστικά, μοναδική τεχνολογικά, η νέα i8 Roadster ανοίγει νέους δρόμους στην κίνηση με χαμηλούς ή μηδενικούς ρύπους.

The new BMW i8 Roadster Driving Video

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO