spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΧρυσό Τιμόνι 2017 για το Skoda Karoq

Χρυσό Τιμόνι 2017 για το Skoda Karoq

Ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία κατέκτησε το νέο Skoda Karoq. Πρόκειται για το «Χρυσό Τιμόνι 2017», διάκριση που απονέμουν από κοινού, κάθε χρόνο, το περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Bild» και η εφημερίδα «Bild am Sonntag».

Skoda Karoq Goldenes Lenkrad 2017 10Ψήφοι από 20 Ευρωπαϊκές χώρες
Η σπουδαιότητα του βραβείου έγκειται στο ότι τα μοντέλα-νικητές για κάθε κατηγορία αναδεικνύονται μέσα από μία απαιτητική και συμμετοχική διαδικασία: πρώτα, αναγνώστες από 20 ευρωπαϊκές χώρες τα επιλέγουν μέσω διαδικασίας ψηφοφορίας και στη συνέχεια, μία επιτροπή από ειδικούς, υποβάλλει τα μοντέλα σε μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών, πριν καταλήξει στους νικητές.

Skoda Karoq Goldenes Lenkrad 2017 13Ανάμεσα από 12 μοντέλα
Την εφετινή χρονιά, διαγωνίστηκαν συνολικά 42 μοντέλα, χωρισμένα στις κατηγορίες: μικρά και compact, μικρά SUV, μεγάλα SUV, μεσαία-πολυτελή και τέλος σπορ μοντέλα. Το Karoq διαγωνίστηκε στην πιο πολυπληθή κατηγορία, αυτή των «μικρών SUV», στην οποία συμμετείχαν δώδεκα αυτοκίνητα.

Skoda Karoq Goldenes Lenkrad 2017 11Σκληρή αξιολόγηση
Αρχικά, οι αναγνώστες των «Auto Bild», «Bild am Sonntag» και των «αδερφών» εκδόσεών τους σε περισσότερες από 20 ευρωπαϊκές χώρες, ψήφισαν για τα τέσσερα αγαπημένα τους σε κάθε κατηγορία. Ακολούθησαν απαιτητικές δοκιμασίες στο Μπαλόκο (Balocco) της Βόρειας Ιταλίας, όπου οι φιναλίστ αξιολογήθηκαν από μια κριτική επιτροπή 53 ειδικών, ανάμεσά τους οδηγοί αγώνων, μηχανικοί, σχεδιαστές, επώνυμοι και φυσικά δημοσιογράφοι από κορυφαία ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου.

Skoda Karoq Goldenes Lenkrad 2017 14Το Skoda Karoq εντυπωσίασε τους κριτές με την άνεση που προσφέρει, τους χώρους, τις προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με την τελευταία γενιά συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, τα οποία ελέγχονται μέσα από την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν εξίσου από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων ο οποίος προγραμματίζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του οδηγού, τη δυνατότητα που έχουν οδηγός και επιβάτες να είναι “μόνιμα online”, ενώ φυσικά δεν έμειναν ασυγκίνητοι από τα κινητήρια συστήματα και την οδική συμπεριφορά του μοντέλου στο δρόμο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO