spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMcLaren MSO R Coupe και Spider

McLaren MSO R Coupe και Spider

Όταν ο (ευκατάστατος) πελάτης έχει πάντα δίκιο, τότε κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτων είναι έτοιμος να του δημιουργήσει ότι επιθυμεί η ψυχή του και το επιτρέπει το πορτοφόλι McLaren MSO-R Personal Commission 11του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την McLaren.

Η βρετανική εταιρεία έλαβε παραγγελία από ένα (άγνωστο σ΄ εμάς) χλιδάτο πελάτη της, να του δημιουργήσει, μόνο γι΄ αυτόν, δύο εξαιρετικά αυτοκίνητα. Την επιθυμία – παραγγελία αυτή ανέλαβε να την πραγματοποιήσει το εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας, το MSO (McLaren Special Operations). Και το αποτέλεσμα είναι τα δύο supercars με την ονομασία MSO R Coupe και MSO R Spider.McLaren MSO-R Personal Commission 12

Και τα δύο μοντέλα προέρχονται από την MSO HS, δηλαδή την 688HS η οποία είναι βασισμένη στην 675LT. Χρησιμοποιεί έναν V8 twin-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων, ισχύος 688 ίππων, με ροπή που αγγίζει τα 700Nm. Σε απόλυτη συνεργασία με τις επιθυμίες του πελάτη, τα MSO R Coupe και MSO R Spider έχουν βελτιωμένη αεροδυναμική, με διπλή πίσω αεροτομή, όλα κατασκευασμένα από carbon McLaren MSO-R Personal Commission 15(Visual Carbon Fiber,VCF), όπως ακόμη το καπό, οι καθρέφτες και η εισαγωγή του αέρα που βρίσκεται στην οροφή. Οι επιθυμίες του ιδιοκτήτη του έχουν περάσει και στον εσωτερικό διάκοσμο των αυτοκινήτων.

Βέβαια, δεν θα μάθουμε ποτέ ούτε το όνομα του ιδιοκτήτη τους, αλλά ούτε και το απαιτούμενο ποσό που χρειάστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η επιθυμία – παραγγελία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO