spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣ'Πυροβόλησε" η Porsche 911 GT2 RS στο Nurburgring

‘Πυροβόλησε” η Porsche 911 GT2 RS στο Nurburgring

Michelin Porsche GT2 RS 11Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τα σπορ αυτοκίνητα που είναι εγκεκριμένα για χρήση και στο δρόμο πέτυχε η νέα Porsche 911 GT2 RS, με χρόνο 6 λεπτά και 47,3 δευτερόλεπτα κι εξοπλισμένη με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2, στην πίστα των 20,6 χιλιομέτρων του Nurburgring Nordschleife στη Γερμανία.
H 911 GT2 RS, με οδηγό τον Lars Kern της Porsche, φορούσε ελαστικά Pilot Sport Cup 2, εμπρός 265/35 ZR 20 και πίσω 325/30 ZR 21. Έτσι θα εξοπλίζονται 8 στα 10 αυτοκίνητα που θα παράγονται στο εργοστάσιο της Porsche στο Zuffenhausen.

6 minutes, 47.3 seconds. Porsche sets a world record on the Nürburgring Nordschleife

Τα Michelin Pilot Sport Cup 2 είναι ήδη ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για πολλά, κMichelin Porsche GT2 RS 14ορυφαία αυτοκίνητα που παράγονται από τη γερμανική εταιρεία, όπως τα 918 Spyder, Cayman GT4, 911 GT3 και 911 GT3 RS. Διαθέτουν τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για κορυφαίους αγώνες του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως αποδεικνύεται από την επιλογή τους ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε αυτά τα αυτοκίνητα, οι τεχνολογίες που διαθέτουν είναι πλέον διαθέσιμες για όλους τους οδηγούς και για απλή χρήση στο δρόμο, προσφέροντάς τους τα υψηλότερα επίπεδα αντοχής, πρόσφυσης, χειρισμού και ασφάλειας.
Michelin Porsche GT2 RS 13Τα Pilot Sport Cup 2 προσφέρουν την τεχνολογία «multi-compound», με την οποία διαφορετικά συστατικά γόμας χρησιμοποιούνται στα εσωτερικά και στο εξωτερικά μέρη του πέλματος και διασφαλίζουν υψηλά και σταθερά επίπεδα πρόσφυσης σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, προσφέρουν το Track Variable Contact Patch 3.0, το οποίο βελτιστοποιεί την πίεση στην επιφάνεια επαφής του ελαστικού, έτσι ώστε η ίδια ποσότητα γόμας να είναι πάντα σε επαφή με το δρόμο ή Michelin Porsche GT2 RS 15την πίστα, είτε σε οδήγηση σε ευθεία, είτε σε οδήγηση σε στροφή. Έτσι, οι οδηγοί απολαμβάνουν ένα συνδυασμό ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης, σε ιδανική λύση τόσο για καθημερινή χρήση, όσο και για τις απαιτητικές συνθήκες της πίστας.
Κατά τη διάρκεια της φάσης της ανάπτυξής τους, για την οποία συνεργάστηκαν η Michelin και η Porsche, τα Pilot Sport Cup προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης, σταθερές επιδόσεις και εξαιρετική ισορροπία εμπρός/πίσω, ενώ παράλληλα εναρμονίζονται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την αντίσταση στην κύλιση (R117-2).

911 GT2 RS world record at the Nürburgring Nordschleife. Full onboard-footage

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO