spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣLamborghini Aventador S Roadster

Lamborghini Aventador S Roadster

Lamborghini Aventador S Roadster 14Η Aventador S Roadster θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη παρουσία στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το supercar αυτό έχει υποστεί τις ίδιες εξωτερικές αλλαγές με την κλειστή έκδοση, οι οποίες έχουν βελτιώσει κατά 130% την αεροδυναμική του αυτοκινήτου εμπρός. Σε τρία επίπεδα μπορεί να ρυθμιστεί η πίσω αεροτομή η οποία τώρα αυξάνει την αεροδυναμική πίεση κατά 50%. Δηλαδή, σύμφωνα πάντα με την Lamborghini, η νέα Aventador S είναι βελτιωμένη αεροδυναμικά κατά 400% σε σχέση με την “απλή” Aventador.

Lamborghini Aventador S Roadster 16Με 740 ίππους
Στην Aventador S Roadster η hardtop αφαιρούμενη οροφή ζυγίζει κάτι λιγότερο από 6 κιλά. Μπορεί και αφαιρείται πολύ εύκολα και αποθηκεύεται στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Στα σωθικά της φιλοξενεί τον κινητήρα
V12 6,5 λίτρων ισχύος 740 και ροπής 690 Nm. Η τετρακίνητη Aventador S Roadster διαθέτει το ISR αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων. Πραγματοποιεί τις αλλαγές σε μόλις 50 ms του δευτερολέπτου. Επιταχύνει από 0-100 σε 2,9 δευτ. η τελική φτάνει τα 350 χλμ/ώρα, με το βάρος να αγγίζει τα 1.575 κιλά. Υπάρχει δηλαδή μια αναλογία κιλών ανά ίππο στα 2,13.

Lamborghini Aventador S Roadster 19Τετρακίνητη με τετραδιεύθυνση
Χρησιμοποιεί πάνω στο carbon monocoque σασί της σύστημα τετραδιεύθυνσης, το οποίο παρέχει ιδιαίτερη ευελιξία στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες, αλλά και αυξημένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Τώρα διαθέτει και νέες ρυθμίσεις με το LMS σύστημα της Lamborghini, καθώς και βελτιωμένο ενεργό σύστημα απόσβεσης κραδασμών.

Lamborghini Aventador S Roadster 20Στα 313.666€ η τιμή της
Το σύστημα της τετρακίνησης στείλει έως και το 90% της ροπής στους πίσω τροχούς με την ρύθμιση Sport. Πέρας αυτής τώρα υπάρχουν και οι ρυθμίσεις Strada, Sport, Corsa και Εgo. Οι πωλήσεις της νέας κι εντυπωσιακής Aventador S Roadster θα ξεκινήσουν τον προσεχή Φεβρουάριο. Η τιμή της για την Ευρώπη ορίστηκε στα 313.666€ χωρίς τους φόρους.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO