spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFord Performance Day

Ford Performance Day

Ford Performance Day 12Υπάρχουν και μέρες που πραγματικά τις χαιρόμαστε στη δουλειά αυτή που κάνουμε εδώ και 10ετίες. Άλλωστε η πρόσκληση της Ford Motor Hellas ήταν ξεκάθαρη από την αρχή: ουσιαστικά μας προέτρεπε να παρευρεθούμε σε ένα event, να “παίξουμε”, να ξεχαστούμε και να δούμε αν μπορούμε τα εκπληκτικά και ταχύτατα Ford “να τα βγάλουμε από το δρόμο”. Αυτό ήταν περίπου το νόημα του καλέσματος.

Ford Performance Day 27Και βρεθήκαμε στο πρώην αεροδρόμιου του Ελληνικού, όπου άρχισε να “ξεδιπλώνεται” η play day. Στη διάθεσή μας ήταν τα Ford Mustang σε εκδόσεις 2,3 Ecoboost & 5,0 λιτρα V8 και ακόμη τα “παιχνιδιάρικα” Fors Focus ST των 250 ίππων, όπως και τα “πολεμικά” τετρακίνητα Ford Focus RS των 350 ίππων.

Και θα έπρεπε να “λυγίσουμε” τις Mustang σε ένα skid pad, να προκαλέσουμε πλαγιολίσθηση πάνω σε βρεγμένη άσφαλτο, διαγράφοντας μια κυκλική πορεία, να “δαμάσουμε” τα SΤ σε μια χρονομετρημένη διαδρομή Ford Performance Day 16με κορίνες, “ξεδιπλώνοντας” τις οδηγικές μας δεξιότητες και τέλος να “σανιδώσουμε” σε μια πίστα 700 μέτρων τόσο τα υπέροχα RS, όσο και τις Mustang.

Και μου λες μετά ποια είναι η ευχαρίστηση! Όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα ευχάριστα που συνέβησαν με απρόοπτα, με ανταγωνισμό, με υπέροχες δεξιότητες κάποιων πολύ έμπειρων συναδέλφων. ήταν μια πραγματική ημέρα παιχνιδιού από τη Ford η οποία φρόντισε να μας δώσει υπέροχες εμπειρίες από όλα της τα ταχύτητα μοντέλα της.

Δεν χρειάζεται περισσότερη περιγραφή.Ford Performance Day 18

Το σχετικό video και οι φωτογραφίες μπορούν να περιγράψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που συνέβησαν σε μια μόνο μέρα και κάτω από 37 βαθμούς Κελσίου.

Ford σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εμπειρία, για την υπέροχη Ford Performance Day.

Ήταν μια πραγματική Great play day.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO