spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣGoodwood φεστιβάλ ταχύτητας

Goodwood φεστιβάλ ταχύτητας

BladeGlider rs 10Η Nissan “ηλεκτρίζει” το φημισμένο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο BladeGlider, όπως και με τα τελευταίας γενιάς σπορ μοντέλα της, τα GT-R NISMO και MY17 GT-R. Το φημισμένο φεστβάλ διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά τους δρόμους του Μονακό, το Goodwood θα αποτελέσει τον επόμενο προορισμό για το BladeGlider, το πρωτότυπο που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων, αλλά και τον καινοτόμο σχεδιασμό των αυτοκινήτωνNissan GT R NISMO rs 11 της Nissan. Προσφέροντας μια ματιά στο μέλλον των σπορ αυτοκινήτων, αυτό το εντυπωσιακό όχημα θα βρεθεί στο Hillwood του Goodwood κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της εκδήλωσης του συναρπαστικού Φεστιβάλ, όπου και αναμένεται να συναρπάσει τους επισκέπτες. Την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, το BladeGlider θα κυκλοφορήσει στην πίστα του Goodwood, προσφέροντας τη δυνατότητα σε επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου να απολαύσουν μια διαδρομή μαζί του.

017 GT R rs 10Το πρωτότυπο Nissan BladeGlider με την μέγιστη ταχύτητα των 190 χλμ/ώρα, το οποίο φτάνει τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, δημιουργήθηκε για να αμφισβητήσει τη συμβατική σκέψη για το πως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στο μέλλον. Με έμφαση στη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρειBladeGlider rs 11 ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί μέρος του οράματος της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan, για το πώς τα αυτοκίνητα πρέπει να οδηγούνται, τροφοδοτούνται, αλλά και να ενσωματωθούν στην κοινωνία.

Εκτός από το BladeGlider, τόσο το GT-R NISMO, όσο και το MY17 GT-R θα βρίσκονται εκεί, με το τελευταίο να συμμετέχει την Κυριακή στη διαδρομή μέχρι το Hill.

Nissan BladeGlider

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO