spot_img

Kia Stonic

kia Stonic 13Παρουσιάστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Stonic, ενός νέου μικρού crossover το οποίο θα εισέλθει στη μάχη της Β κατηγορίας. Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις “Speedy” και “Tonic” και συμβολίζουν την πρώτη και την τελευταία νότα της μουσικής κλίμακας. Η παρουσίαση του αναμένεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από το ξεκίνημα του 2018.

kia Stonic 15Με την είσοδό του στην αγορά θα έλθει αντιμέτωπο με σημαντικούς “παίχτες” όπως είναι τα Nissan Juke, Renault Captur, Toyota C-HR και Hyundai Kona.
Εσωτερικά υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και τριάκτινο τιμόνι.

Το νέο crossover έχει πολλές ομοιότητες με το Kona της Hyundai. Οι διαστάσεις του αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, πρέπει να είναι όμοιες με αυτές του Kona, δηλαδή 4.165 χιλ kia Stonic 14μήκος, 1.800 χιλ. πλάτος, 1.550 χιλ. ύψος και 2.600 χιλ. μεταξόνιο.

Από πλευράς κινητήρων αναμένουμε να εφοδιάζεται με τον 1,0-λίτρων τούρμπο αλλά και με έναν 1.400 κ. εκ. βενζίνης και ντίζελ. Επίσης θεωρείται σχεδόν σίγουρα ότι θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση.

New 2018 Kia Stonic

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO