spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣBentley Bentayga Falconry by Mulliner

Bentley Bentayga Falconry by Mulliner

Bentley Bentayga Falconry 22Όταν ο πελάτης έχει ειδικές ανάγκες και “φαρδύ” πορτοφόλι, τότε οι πολυτελείς κατασκευαστές “υποκλίνονται” σε αυτές και δημιουργούν ειδικές εκδόσεις, όσο απαιτητικές κι αν είναι. Στην προκείμενη περίπτωση η Bentley δημιούργησε την Bentayga Falconry, μια χειροποίητη κατασκευή από τον Mulliner και είναι το απόλυτο σετ αυτοκινήτου για γεράκια. Το Falconry θεωρείται ως το άθλημα των βασιλιάδων στη Μέση Ανατολή, δηλαδή η ενασχόληση με τα γεράκια.Bentley Bentayga Falconry 17

Για όσους μπορούν να γνωρίζουν την απόλυτη πολυτέλεια, Mulliner είναι ένα απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα της Bentley, το οποίο λαμβάνει εντολές και υλοποιεί. Αυτή τη φορά η ειδική εγκατάσταση στον χώρο αποσκευών της Bentayga σχεδιάσηκε και κατασκευάστηκε για να φιλοξενεί γεράκια.

2018 Bentley Bentayga Falconry Mulliner | ALL-NEW Bentley Bentayga 2018 Falconry

Bentley Bentayga Falconry 18Στην καρδιά του Bentayga Falconry από τον Mulliner είναι δύο μεμονωμένες κατασκευές φυσικού φελλού-υφασμάτινου τύπου: ένας κύριος σταθμός πτήσης και μια θήκη αναψυκτικού. Αυτές “κάθονται” σε ένα κινητό δίσκο που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και περιέχει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για αυτό το μοναδικό άθλημα.

Υπάρχει ακόμη αποθηκευτικός χώρος με θήκη για εκτοξευτήρα λέιζερ με ξεχωριστά διαμερίσματα για μονάδα παρακολούθησης πτηνών GPS, κιάλια και χειροποίητα δερμάτινα Bentley Bentayga Falconry 29καλύμματα πουλιών και γάντια, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα ως πρόσθετη επιλογή. Η θήκη αναψυκτικών φιλοξενεί τρεις μεταλλικές φιάλες και ανθεκτικά κύπελλα, μια κουβέρτα και αναζωογονητικά πανιά προσώπου.

Για την όλη κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν 430 επιμέρους κομμάτια ξύλου, προερχόμενα από όλο τον κόσμο. Η χειροποίητη κατασκευή απαιτεί 9 ημέρες εντατικής εργασίας. Τα ξύλα από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήθηκαν είναι καστανιά, ευκάλυπτος Pommele, Holly, Lacewood, Maple, Olive Ash και Ripple Bentley Bentayga Falconry 24Sycamore.

Το Majestic Sokol Falcon, η ράτσα του γερακιού που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της φωτογράφησης, είναι κυνηγός εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εξαιρετικά επώνυμη ράτσα, από τα πιο περιζήτητα πολύτιμα πουλιά σήμερα, η τιμή των οποίων μπορεί να φθάσει και στο 1.000.000 δολάρια.

 

BENTAYGA FALCONRY BY MULLINER – AN EXQUISITE ACCESSORY FOR AN ANCIENT SPORT

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO