spot_img

DS 7 Crossback

DS 7 Crossback 18Συνέχεια στην επεκτατική της πολιτική από την premium DS την έκθεση της Γενεύης. Θα παρουσιάσει ένα νέο crossover, το DS 7 Crossback, το οποίο “πατάει” στην πλατφόρμα EMP2 του PSA Group. Είναι το πρώτο από τις τρεις συνολικά προτάσεις της εταιρείας. Τα άλλα δύο θα είναι μικρότερα crossovers τα οποία θα έχουν και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Το DS7 έχει μήκος 4,57 μ. πλάτος 1,89 μ. και ύψος 1,62 μ. Τεχνολογικά προικισμένο θα φιλοξενεί βενζινοκινητήρες ισχύος 130, 180 και 225 ίππων και κινητήρες ντίζελ ισχύος 130 και 180 ίππων. Θα συνεργάζονται με 6-τάχυτα μηχανικά κιβώτιο, αλλά και με αυτόματα 8 σχέσεων.DS 7 Crossback 13

Θα υπάρχει και μια υβριδική έκδοση E-Tense με βενζινοκινητήρα 200 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρες 109 ίππων έκαστος, με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων το οποίο θα κατανέμει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 60 χλμ, με τους συσσωρευτές των13 kWh να φορτίζουν σε 4,5 ώρες από οικιακή πρίζα.

DS 7 Crossback 20Εφοδιασμένο με όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, όπως Stop & Go Active Cruise Control, DS Connected Pilot, DS Park Pilot, DS Night Vision, DS Driver Attention Monitoring, DS Active LED Vision και αρκετά ακόμη. Εσωτερικά υπάρχουν δύο οθόνες 12 ιντσών, όπου η μία λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ η δεύτερη ενημερώνει και ψυχαγωγεί.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Mulhouse στη Γαλλία αλλά και στο εργοστάσιο Shenzhen της Κίνας, με τις πρώτες παραδόσεις να τοποθετούνται χρονικά αρχές του 2018.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO