spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣYAMAHA R3 CHALLENGE 2017

YAMAHA R3 CHALLENGE 2017

H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ανακοινώνει το YAMAHA R3 CHALLENGE 2017 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με ακόμη πιο ενισχυμένες παροχές και μία εντυπωσιακή πρόταση που θα οδηγήσει τους νικητές στο εξωτερικό!

Όπως και πέρυσι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγούν την YZF-R3 των ονείρων τους συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Κατηγορία Νέων και να απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια σε ετήσια βάση, με κόστος σημαντικά προσιτό σε σχέση με την αξία του πακέτου υποστήριξης και υπηρεσιών.

YAMAHA R3 CHALLENGE 02Μία νέα εξέλιξη είναι ότι συνολικά θα προκριθούν 14 αναβάτες από τα εγχώρια Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, θα εκπαιδευθούν και θα αξιολογηθούν για να επιλεγούν σε ειδικά διαμορφωμένο Masterclass οι 8 που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία SS300 στην σεζόν του 2018 : 4 από Ιταλία, 4 από Γαλλία, 3 από Ολλανδία και 3 από την Ελλάδα.

Ως προς τη διαδικασία στην Ελλάδα, με ετήσιο κόστος παραχώρησης 2.000 ευρώ, οι ενδιαφερόμενοι αναβάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους την YZF-R3 στην έκδοση Challenge με πλήρες αγωνιστικό κιτ αναβάθμισης, 6 σετ ελαστικών Continental, τέντα με σήμανση ΥΑΜΑΗΑ και αγωνιστικό λάβαρο.

Οι υπηρεσίες που θα λαμβάνουν δωρεάν αφορούν στη ρύθμιση και επισκευή των αναρτήσεων καθώς και υποστήριξη στην τοποθέτηση των ελαστικών. Επιπλέον θα προσφέρεται έκπτωση 25% στον προτεινόμενο τιμοκατάλογο λιανικής της κεντρικής αντιπροσωπείας για τα ανταλλακτικά, αναλώσιμα και τεχνικά αξεσουάρ.

Επιπρόσθετα φέτος δίνεται η δυνατότητα χρήσης του R3 χωρίς την παροχή των ελαστικών και σημαντικό χαμηλότερο κόστος παραχώρησης, ενώ είναι η δυνατή και η διάθεση αναρτήσεων Ohlins σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Το πλήρες αγωνιστικό κιτ αναβάθμισης της YZF-R3 Challenge περιλαμβάνει ολόσωμη εξάτμιση Akrapovic, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις K-TECH, σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης, πλήρες σετ φαίρινγκ, σέλας, αυτοκόλλητων S2, κάλυμμα αλυσίδας και μανέτας φρένου, σετ κλιπ-ον και στόπερ τιμονιού, και σετ μαρσπιέ αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
– Στο Αγωνιστικό Τμήμα της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. / ΥΑΜΑΗΑ (210 -6293 561 & 562).
– Στο Δίκτυο Συνεργατών Δικύκλων ΥΑΜΑΗΑ που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO