spot_img

MV AGUSTA

ΗΠΑ και Καναδάς ο επόμενος “στόχος” για την MV Agusta, που δείχνει δυνατή και υγιής κόντρα στο κλίμα (και στα κουτσομπολιά) της εποχής..
Ο Ιταλός κατασκευαστής δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά τα όποια οικονομικά προβήματα του πρόσφατου παρελθόντος και τρανή απόδειξη αυτού οι επεκτατικές του δραστηριότητες σε ΗΠΑ και Καναδά, δύο τεράστιες αγορές, όπου μέχρι σήμερα ομολογουμένως είχε άτονη παρουσία.
Η υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα σε MV AGUSTA Motor S.p.A. και Urban Motor Group Pty Ltd αφορά στην προώθηση των προϊόντων της ιταλικής φίρμας μέσω της ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων στη Β. Αμερική. Αυτό δεν σημαίνει παύση εργασιών από την MV AGUSTA USA LLC, τη μέχρι σήμερα δηλαδή εταιρία που είχε την αντιπροσώπευση των ιταλικών μοτοσυκλετών στις ΗΠΑ, καθόσον θα παραμείνει στη ζώνη πυρός με νέο πρόσωπο, αυτό του μέλους ενός υπό αναθεώρηση δικτύου πωλήσεων.
MV AGUSTA IN USA - CANADA 10Γενικός αρχηγός (CEO) στην όλη προσπάθεια αναλαμβάνει ο Joseph Elasmar, προερχόμενος από την Urban Motor Imports, μια εταιρία που εχει την ευθύνη για την εισαγωγή και διάθεση μερικών ακόμα κατασκευαστών μοτοσυκλέτας σε ΗΠΑ και Καναδά. Άρα τεχνογνωσία υπάρχει και ο νέος CEO με την 14χρονη εμπειρία στο χώρο δεσμεύτηκε για θετικά αποτελέσματα πολύ σύντομα, ακόμα και εντός του 2017.
Η συνεργασία των Agusta και Urban δεν είναι κάτι νέο, αφού εδώ και χρόνια είναι αυτή που υπογράφει την αντιπροσώπευση των ιταλικών μοτοσυκλετών στην Αυστραλία. Και μάλιστα με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθόσον η χώρα των καγκουρό είναι μία από τις “δυνατές” αγορές για την MV Agusta, με ένα από τα καλύτερά της μερίδια αγοράς στον πλανήτη.
Στη νέα της μορφή, η MV Agusta USA θα έχει έδρα στην Πεννσυλβάνια, που σύντομα θα πλαισιωθεί με ένα ακόμα “headquarter” κάπου στις δυτικές ακτές της California. Εννοείται ότι το υπάρχον δίκτυο πωλήσεων θα αναθεωρηθεί ριζικά και πως θα εμπλουτιστεί με νέα υποσχόμενα μέλη.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO