spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΟΤΟΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΟΤΟΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Ekloges AMOTOE 02To Σάββατο 10/12/16 έγινε η ετήσια γενική συνέλευση της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

21 άτομα είχαν δηλώσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά η υποψηφιότητα του Στέλιου Χριστοδούλου δεν έγινε αποδεκτή γιατί θεωρήθηκε ότι κατατέθηκε μετά από την λήξη της προθεσμίας υποβολής.

Από τους είκοσι υποψήφιους που διεκδίκησαν τελικά ψήφο από τους εκπροσώπους των λεσχών που παρευρέθηκαν και είχαν δικαίωμα ψήφου, στο νέο ΔΣ θα συμμετέχουν οι 7 που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

Ekloges AMOTOE 03Όπως τους βλέπετε από αριστερά στην φωτογραφία:Στραβού Γιώργος ΟΔΙΚΟ (14 ψήφοι) , Σιούλης Γιάννης ΜΟΓ (8 ψήφοι), Αθανασουλόπουλος Δημήτρης ΕΔΟ (10 ψήφοι), Λαβατζής Γιώργος ΑΜΟΣ (9 ψήφοι), Βουδούρης Γιώργος ΛΑΜΣ(8 ψήφοι) , Τσεσμελή Μαρία ΛΕΜΟΤ(9 ψήφοι), Στέλιος Κορέλης Μοτολέσχη Καβάλας (20 ψήφοι).

Η σύνθεση του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ είναι:

Πρόεδρος Στέλιος Κορέλης Μοτολέσχη Καβάλας
Αντιπρόεδρος Σιούλης Γιάννης ΜΟΓ
Γραμματέας Τσεσμελή Μαρία ΛΕΜΟΤ
Ταμίας Στραβού Γιώργος ΟΔΙΚΟ

Εξελεγκτική Επιτροπή:
KAKAΔΙΑΡΗΣ , ΚΩΣΤΑΣ , ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες για την γενική συνέλευση και τα θέματα που συζητήθηκαν, όπως και λεπτομερής αναφορά στις εκλογές και την υπόθεση Χριστοδούλου, στο πλήρες ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει…….

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO