spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣKTM POWER DAYS 2016

KTM POWER DAYS 2016

POWER PARTS AKRΗ ΚΤΜ εγκαινιάζει των θεσμό των “Power Days” στην Ελλάδα και προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αγοράσουν KTM Power Wear, Power Parts αλλά και μοτοσυκλέτες σε καταπληκτικές τιμές!

Τι καλύτερο δώρο για σένα και τη δίτροχη σύντροφό σου, από επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ της αγαπημένης σου εταιρείας!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και για 3 ολόκληρες μέρες: Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 η πορτοκαλί ομάδα θα είναι 100% READY TO RACE και θα περιμένει να σε υποδεχθεί στο κατάστημα Racing Center 500 στον Άλιμο.

Προγραμμάτισε από τώρα τη βόλτα σου στο νούμερο 500 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στον Άλιμο ώστε να επωφεληθείς από τις μεγάλες εκπτώσεις σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Με περισσότερα από 350 είδη, POWER WEAR -1βελτιωτικά αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα σου, είδη ποιοτικού μοτοσυκλετιστικού ρουχισμού, έως έξυπνα δώρα, και μοτοσυκλέτες, για να διαλέξεις και να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με το μοναδικό και απαράμιλλο KTM στυλ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε: KTM RACING CENTER 500, τηλ. 210 9927 212

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προσφορές θα ισχύσουν μόνο για τις αγορές που θα γίνουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (οι μοτοσυκλέτες μπορούν να κλειστούν με προκαταβολή)

Περισσότερα για το KTM POWER DAYS 2016 και εκπλήξεις κλικ εδώ

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO