spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΚΤΜ OFFROAD Days

ΚΤΜ OFFROAD Days

«Πορτοκαλι» test ride στα νεα μοντελα Motocross και Enduro της ΚΤΜ.

ΚΤΜ OFFROAD DaysΗ KTM South East Europe Α.Ε. σε συνεργασία με το ΜΑΚΙΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ Α.Ε,  το Σάββατο 8/10/2016, διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό και άκρως ενημερωτικό test drive, με τα εντελώς νέα μοντέλα Motocross 250 SX-F και 450 SX-F με το εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48.

Mαζί με την κλασσική πλέον 250 SX, οι ανανεωμένες  Enduro 250 EXC, 250 EXC-F SIX DAYS και 350 EXC-F,  όπως επίσης και το πρωτοποριακό  ηλεκτρικό Freeride E-xc,  που έκλεψε την παράσταση!
Μέσα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο φυσικό περιβάλλον, οι άνθρωποι της ΜΑΚΙΝΑ Α.Ε. δημιούργησαν μια πίστα δοκιμών όπου οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να πάρουνε μία γεύση από τις πολλές συγκινήσεις που γεμίζουν οι αναβάτες της KTM τους απανταχού fun της πορτοκαλί ομάδας όταν κερδίζουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα  στο Motocross και το Enduro.

ΚΤΜ OFFROAD DaysΌπως διαφάνηκε, από τις πολλές συμμετοχές των αναβατών που παραβρέθηκαν και δοκίμασαν τα νέα ΚΤΜ EXC,  ήταν άνθρωποι επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι συνεχώς αναζητούν τρόπους να αντιμετωπίσουν τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις που τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς παρουσιάζει η Αυστριακή εταιρία.

Όλα τα εξαρτήματα στα νέα μοντέλα KTM SX είναι κατά 90% νέα, όπως είναι το νέο εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48, τα νέα πλαίσια και η νέα ανάρτηση. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβάλλουν στην μείωση της μάζας, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά χαμηλό βάρος που εντυπωσιάζει με την οδηγική συμπεριφορά του.

Νέα σεταρίσματα είχαμε και στις αναρτήσεις WP, πιρούνι “open cartridge”, νέα προστατευτικά καλαμιών, ελαφρύτερο μπροστινό άξονα,  όπως και CNC πλάκες τιμονιού. Οι εν λόγω βελτιώσεις εννοείται πως συνδυάζονται με νέες ρυθμίσεις, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα πολύ ακριβών χειρισμών στα χέρια του αναβάτη στις δύσκολες ώρες.

Έτσι λοιπόν, όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα, φυσικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους, έζησαν μια «πορτοκαλί εμπειρία» με φόντο τις κορυφές των Χορτιάτη και Ολύμπου, σχεδιάζοντας  την δική τους περιπέτεια με κάποιο από τα νέα μοντέλα της ΚΤΜ.

Φωτογραφίες της εκδήλωσης

ΚΤΜ OFFROAD Days

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO