spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TRIAL 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TRIAL 2018

1ος γύρος, 20 Μαΐου

Εναρκτήριος αγώνας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Trial στο γνωστό και ιστορικό «λημέρι» του, στην νότια πλευρά του Πεντελικού, την Κυριακή 20 Μαΐου.

Ολη η ζεστή παρέα που κρατά το ιστορικό (*) μοοτοαγώνισμα ζωντανό το οποίο μόλις μπαίνει στην 5η (!) δεκαετία του θα δώσει ραντεβού στην Πεντέλη, που σιγά σιγά ξαναπρασινίζει, σε έναν PP Trial3550_may2018_1δυνατό αγώνα που θα οριοθετήσει τις αγωνιστικές ισορροπίες για το 2018.

Οι δύο μονομάχοι της κορυφαίας κατηγορίας A, ο πρωταθλητής του 2017 Λευτέρης Καρέτσος (ΜΟΛΠ, Beta) και ο πολυπρωταθλητής Λευτέρης Πίππος (ΑΡΗΣ, Beta) θα μονομαχήσουν για άλλη μια φορά αλλά θα πρέπει να έχουν στον νού τους τον επανακάμψαντα Μάριο Πολυχρονιάδη (ΑΡΗΣ, Gas Gas) που έρχεται φορτωμένος με διεθνείς εμπειρίες ενώ ο Παναγιώτης Καμπάρδης (ΜΟΛΠ, Gas Gas) και ο πρωταθλητής 2016 της κατηγορίας B, ο Γιάννης Παγώνης (ΜΟΛΠ, Beta) καιροφυλακτούν.

Η δυνατή μονομαχία για τον τίτλο ανάμεσα στον τροπαιούχο 2017 Γιώργο Τρικαλίτη (ΑΜΛΕΧ, Beta) και Γιώργο Διαμαντίδη (ΑΛΑΜΜ, Xaos…) αναμένεται να συνεχιστεί αμείλικτη, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε τις εξελίξεις στην κατηγορία Junior, στην κατηγορία των εφήβων (12 έως 17 ετών) αφού ο κάτοχος του τίτλου 2017, ο Αναστάσης Αναστασιάδης (ΑΡΗΣ, Beta) θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Β.

Εναρξη του αγώνα στις 10:00 στο ανενεργό λατομείο «Μαλτέζος» στην νότια πλευρά της Πεντέλης, στον δρόμο για τον Αγ. Πεντελήμονα. Πληροφορίες στο aris.amotoe.gr

(*) To trial είναι το 3ο, ιστορικά, (μετά την ταχύτητα και το Motocross) αγώνισμα μοτοσυκλέτας που συνεχίζει να καλλιεργείται και να διεξάγεται στην χώρα, πριν ξεκινήσουν τα Enduro, Dragster, Scramble, Supermoto, Rally, κ.α.

Εν όψει του πρώτου αγώνα του 2018 ας θυμηθούμε τι έγινε στον τελευταίο, ιδιαίτερα δυνατό, αγώνα του 2017.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO